Neler Yeni

Ziraat Ödeme bankanız tarafından onaylanmadı

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Hepsiburadadan Bugün laptop alacaktım kart bilgilerini girdim kodu yazdım. Ödeme bankaniz tarafından onaylanamadi dedi. Normalde önceden internetten alışveriş yapabiliyordum. 18 yaş altındayım diye bir limit mi var acaba kullanmak için. Kredi kartı degil banka kartı.

Zechion

80+ Silver
Hepsiburadadan Bugün laptop alacaktım kart bilgilerini girdim kodu yazdım. Ödeme bankaniz tarafından onaylanamadi dedi. Normalde önceden internetten alışveriş yapabiliyordum. 18 yaş altındayım diye bir limit mi var acaba kullanmak için. Kredi kartı degil banka kartı.
Kartınız internet kullanımına açık mı ?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartınız internet kullanımına açık mı ?
Evet açık. Müşteri hizmetlerini aradım yüksek miktar olduğundan limit yükseltmek lazımmış 18 yaşından küçük olduğumdan internetten de yükseltemiyorum şubeye gitmem lazım şubede pazartesiye kadar kapalı. Açıkçası alacağım laptop hem indirime girmişti hem stok azdı. 18 yaş engeli yüzünden büyük ihtimal ya zamlanacak yada stok bitecek. 18e de 1 ay var.

vcxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fırat
parayı ailenden birinin kartına at onunla al

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
tekrar dene, bende trendyoldan yemek söyledim 3 kere girdim anca aldım

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Ziraat bankası hesap kartlarından harcamalarda çok sıkıntılı bir banka, limiti yükseltmeden harcama yapabileceğinizi sanmıyorum, başka bir ödeme yöntemi denemelisiniz, stoğu kaçırmamanız adına zaten nakit alacağınıza göre bir tanıdığınızın kredi kartını kullanıp ona nakit olarak gönderin.

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
kartta para varsa bile internet alışverişi limiti vardır onu yukseltmeyi dene

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
parayı ailenden birinin kartına at onunla al
18 yaş alti olunca para transferide olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ziraat bankası hesap kartlarından harcamalarda çok sıkıntılı bir banka, limiti yükseltmeden harcama yapabileceğinizi sanmıyorum, başka bir ödeme yöntemi denemelisiniz, stoğu kaçırmamanız adına zaten nakit alacağınıza göre bir tanıdığınızın kredi kartını kullanıp ona nakit olarak gönderin.
Öyle bir tanıdığım yok maalesef keşke olsa

Top Bottom