Neler Yeni

Ziya Selçuk Açıklama Yaptı!

En İyi Cevap
7
Okul açılınca bir şey bitip gitmiyor sadece hastalığa yakalanıp büyüklerine bulaştıran çocuklar ortalıkta dolanıyor ve sene bitiyor.

Sınavlar olsun orası neyse ama okulları oyuncak gibi aç kapa yapıyorlar, kapatın işte 1 sen uzaktan egitim olsun kimse ölmez uzaktan eğitimde.
+1 Sonuna kadar katılıyorum.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Okul açılınca bir şey bitip gitmiyor sadece hastalığa yakalanıp büyüklerine bulaştıran çocuklar ortalıkta dolanıyor ve sene bitiyor.

Sınavlar olsun orası neyse ama okulları oyuncak gibi aç kapa yapıyorlar, kapatın işte 1 sen uzaktan egitim olsun kimse ölmez uzaktan eğitimde.
Uzaktan eğitimi kim seviyor Allah için. Uzaktan eğitim yapalım mı diyince linçliyorlar adamları. Okulları açalım diyince yine linçliyorlar :D Adamlar napsın Allah için.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Aga açmayın işte şart mı sınava girmemiz, bu zaman da sınav yapılırsa öğrencilerin %85 %90 ı başarısız olur

En İyi Cevap
7
Ne zaman açıcak? 1 yıl açmazda ilerisi için nolur düşünüyor musun hiç? Demesi kolay elbette. 1 yıl açmaması demek ilerde ki 5-6 yılı tehlikeye sokup sıkıntı yaratmak demek.
Önemli olan okul falan değil önemli olan sağlık burada sağlıktan bahsediyoruz okul hertürlü birşekilde telafi edilir ancak sağlık telafi edilemez.

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Ne zaman açıcak? 1 yıl açmazda ilerisi için nolur düşünüyor musun hiç? Demesi kolay elbette. 1 yıl açmaması demek ilerde ki 5-6 yılı tehlikeye sokup sıkıntı yaratmak demek.
Ben sağlık diyorum. Sakat kaldıktan sonra okusam ne yazar. Al sana gerçekler. 6000 iken 7000 şuan. Hatta 8000'e yakın. Otobüslere bakıyorum tıklım tıklım. Okul uzak. Yürüyerek mi gideyim?

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Önemli olan okul falan değil önemli olan sağlık burada sağlıktan bahsediyoruz okul hertürlü birşekilde telafi edilir ancak sağlık telafi edilemez.
Gerekli tedbirler alınırsa sağlık konusunda da sıkıntı yaşamaz kimse. Yine iş öğrencilerde bitiyor.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram