Neler Yeni

Victor Osimhen GALATASARAYDA

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
1725367208238.png

Wasterzhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Wasterzhi
Öncelikle Fenerbahçeliyim.
Osimhen, Galatasaray'a hayırlı olsun.
Ama bazı göz ardı etmememiz gereken durumlar var.
Osimhen 5 aydır ayağı topa değmeyen, hazırlık maçı kadrosuna bile alınmayan bir futbolcu.
Transfermarket değeri sizi kandırmasın.
Napoli ile sezon öncesi kamp geçirmedi ayrıca.
Ne kadar Haziran ayına kadar sözleşme imzalamış gözüksede, Napoli devre arası Galatasaray'a hatrı sayılır bir meblağ ödeyip Osimhen'in sözleşmesini fesih ettirecektir.
Osimhen'in serbest kalma bedeli 130 milyon euro'dan, 75 milyon euroya geriledi.
Bu parayı'da avrupa devleri devre arasında çok rahat verecektir.
Zaten 1 aylık bir milli ara olacak, benim tahminim Osimhen'in Galatasaray'a antreman yapmaya geldiği ve form yakalama derdinde olduğu yönünde.
Ek olarak Galatasaray'ın ortasaha, sol kanat, defans eksikleri var.
Osimhen'e Napoli'de Krava deli gibi orta kesiyordu.
Osimhen'i besleyecek futbolcu şuan Galatasaray'da mevcut değil.
Gerek var mıydı? Bence yoktu. Çünkü Galatasaray'ın İcardi gibi zaten elit, uyumlu, formda bir forveti var.
Bu adamın 3-4 ay için alacağı 11 milyon euro ücret ise takım içi dengeleri her türlü bozar.
En basitinden İcardi bile mental olarak düşmüştür.
Okan Buruk 3-5-2 denerse bile ki (Young Boys maçında denedi başına neler geldi) gelen giden 5 değil 7-8 atar bu sefer.
Bana sorsanız Osimhen'i takımımda görmek ister miyim? Evet isterim. Bir real taraftarına da sorsanız o da ister. Lakin Galatasaray'ın şuan kadro planlaması vasat olduğu için ben Osimhen'in Zaha'dan farkı olmayacağını düşünüyorum.
Gene de bekleyip göreceğiz..

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
pensilvanyadan 12 milyon dolarlık para girişimi olmuş.
Not:
Evladım 5 yediğinizi duydum, bir dahakine bir tane atabilin diye para veriyorum adam akıllı bir şeyler alın.
aşisdlaşis
bu gassaray banka mı soydu ** bu ne lan bu ne asdaisşdlaişsdkasi

Dolar

80+ Silver
Öncelikle Fenerbahçeliyim.
Osimhen, Galatasaray'a hayırlı olsun.
Ama bazı göz ardı etmememiz gereken durumlar var.
Osimhen 5 aydır ayağı topa değmeyen, hazırlık maçı kadrosuna bile alınmayan bir futbolcu.
Transfermarket değeri sizi kandırmasın.
Napoli ile sezon öncesi kamp geçirmedi ayrıca.
Ne kadar Haziran ayına kadar sözleşme imzalamış gözüksede, Napoli devre arası Galatasaray'a hatrı sayılır bir meblağ ödeyip Osimhen'in sözleşmesini fesih ettirecektir.
Osimhen'in serbest kalma bedeli 130 milyon euro'dan, 75 milyon euroya geriledi.
Bu parayı'da avrupa devleri devre arasında çok rahat verecektir.
Zaten 1 aylık bir milli ara olacak, benim tahminim Osimhen'in Galatasaray'a antreman yapmaya geldiği ve form yakalama derdinde olduğu yönünde.
Ek olarak Galatasaray'ın ortasaha, sol kanat, defans eksikleri var.
Osimhen'e Napoli'de Krava deli gibi orta kesiyordu.
Osimhen'i besleyecek futbolcu şuan Galatasaray'da mevcut değil.
Gerek var mıydı? Bence yoktu. Çünkü Galatasaray'ın İcardi gibi zaten elit, uyumlu, formda bir forveti var.
Bu adamın 3-4 ay için alacağı 11 milyon euro ücret ise takım içi dengeleri her türlü bozar.
En basitinden İcardi bile mental olarak düşmüştür.
Okan Buruk 3-5-2 denerse bile ki (Young Boys maçında denedi başına neler geldi) gelen giden 5 değil 7-8 atar bu sefer.
Bana sorsanız Osimhen'i takımımda görmek ister miyim? Evet isterim. Bir real taraftarına da sorsanız o da ister. Lakin Galatasaray'ın şuan kadro planlaması vasat olduğu için ben Osimhen'in Zaha'dan farkı olmayacağını düşünüyorum.
Gene de bekleyip göreceğiz..
Aynen kanka çok objektif davranmışsın Ronaldo Arabistan'da nasıl atıyorsa o da burada atacak.

-nisay

80+ Bronze
ocağa kadar dursa bile çok iyi iş yapar ama hücuma bağlı pas kanalı yok. orta saha hallederlerse ligin içinden geçer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,331
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom