Hocam ama şöyle bir durum var, iki hesabında takip ettiği hesaplar genellikle Bakan hesapları veya Türkiye'nin resmi hesapları. Özellikle MEB'in resmi hesabından takip etmesi zaten olayı büyüttü.Bu bana biraz "otobüste benden izin istedi aşık oldu heralde" gibi geldi.
Allah aşkına ne değişecekki ?Hocam ama şöyle bir durum var, iki hesabında takip ettiği hesaplar genellikle Bakan hesapları veya Türkiye'nin resmi hesapları. Özellikle MEB'in resmi hesabından takip etmesi zaten olayı büyüttü.
Sayın Başkomutanımız, Adalet bakanımız, Milli eğitim bakanımız, Sağlık bakanımız, kısacası Adana'dan Düzce'ye kadar her yerde en üst yetkiye sahip olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden Affı kabul edildi. Neden görevden Af istedi orası bilinmez tabii.Ziya Selçuk vardı bir ara niye değişmişti?
Hocam zaten bu iddia uzaktan eğitim isteyen öğrencilerin hoşuna gitti genellikle.Bu hükümetle hangi bakan gelirse gelsin, hangisi giderse gitsin durum vasat olur arkadaşlar.
Ayrıca EkonomisteSayın Başkomutanımız, Adalet bakanımız, Milli eğitim bakanımız, Sağlık bakanımız, kısacası Adana'dan Düzce'ye kadar her yerde en üst yetkiye sahip olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden Affı kabul edildi. Neden görevden Af istedi orası bilinmez tabii.
DoğruAyrıca Ekonomiste
O ögrenciler genelde tembel, üniversite falan okumak istemeyen kişiler oluyor. Yahu uzaktan eğitim falan isteyeceklerine direk açıköğretim okusalar rahat ederler.Hocam zaten bu iddia uzaktan eğitim isteyen öğrencilerin hoşuna gitti genellikle.
Hocam pekte öyle değil. Sadece 1 günde 102 bin vaka çıktığında, birisi uzaktan eğitim isterse ona tembel diyemeyiz.O ögrenciler genelde tembel, üniversite falan okumak istemeyen kişiler oluyor. Yahu uzaktan eğitim falan isteyeceklerine direk açıköğretim okusalar rahat ederler.