Ziya Selçuk istifa mı etti?

'Düzgün dağılmasının' kısmını 'düzgün dağılmamasının' olarak okudum o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Kabataş-Ankara Fen'i puan olarak tutturup ortalamadan giremedim, ki ortalamam da 98 üzeriydi, tam hatırlamıyorum.
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok şuan hangisine gidiyorsun

Sen okulları Milli Eğitim bakanının açtığını mı sanıyorsun gerçekten?
Bilim kurulu ne için toplandı o zaman? Bu adamın yerine başkası olsa açmayacak mı? Dünyada kaç ülke okullarını bu kadar kapalı tutmuş baktın mı?
Kapalı tutan ülkelerde bizim kadar vakamı var?

Konuyu açılma amacından uzaklaştırdınız.

@Emydn10 Vakası bizim yarımızın yarısı kadar olan ülkeler bırak sınav yapmayı dışarı çıkmaya izin vermiyor.

TEOG'a göre daha mantıklı bir sistem LGS.
hayır değil teog cuyum tek mantıklısı olsa olsa varsa kopya güvenligidir mesela ozaman ygs vardı teog da çatur cutur cekebirken -ÖSYM Yönetimi hasebiyle- Ygs de tenezzül edemezdin.

hayır değil teog cuyum tek mantıklısı olsa olsa varsa kopya güvenligidir mesela ozaman ygs vardı teog da çatur cutur cekebirken -ÖSYM Yönetimi hasebiyle- Ygs de tenezzül edemezdin.
Hocam TEOG'da okul notu da katılıyordu ve malumun özel okullarda notları şişiriyorlardı. Nerede adalet???
Ayrıca sorulara okuma-anlama katılması çok güzel oldu. TEOG'da sorular çok kolaydı ve 2 gündü. Tek bir soruyu yanlış yapman binlerce insanın arkasına atıyordu. Ve üstüne eğer notun zayıfsa tüm emeğin gidiyordu. En azından LGS daha spesifik bir sınav.

Bir bakan ig hesabını silince istifa mı ediyor?

Hocam TEOG'da okul notu da katılıyordu ve malumun özel okullarda notları şişiriyorlardı. Nerede adalet???
Ayrıca sorulara okuma-anlama katılması çok güzel oldu. TEOG'da sorular çok kolaydı ve 2 gündü. Tek bir soruyu yanlış yapman binlerce insanın arkasına atıyordu. Ve üstüne eğer notun zayıfsa tüm emeğin gidiyordu. En azından LGS daha spesifik bir sınav.
Saydıklarının aynısı YKS de var. 2 günde eski YGS de vardı 2 ay sistemi o kalktı iyi oldu. he dersen gene nerede Adalet haklısın Ösym bruh momentum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,033
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri