oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Evet.Ee sence bu Milli Eğitim bakanının suçu mu?
Evet.Ee sence bu Milli Eğitim bakanının suçu mu?
Evet, ülkede hangi bakanın neyden sorumlu olduğunu sana okul hayatın boyunca öğretememesi bence de büyük bir suç.Evet.
Milli eğitim bakanı eğitime bakmıyorsa, sınavlara bakmıyorsa neye yarıyor? daha öğrenemeyen sensin.Evet, ülkede hangi bakanın neyden sorumlu olduğunu sana okul hayatın boyunca öğretememesi bence de büyük bir suç.
Sınavlar normalleşmenin ilk adımıdır. Eğer ülke normalleşmeye gittiyse bunun kararını Cumhurbaşkanı ve Bilim kurulu verdi.Milli eğitim bakanı eğitime bakmıyorsa, sınavlara bakmıyorsa neye yarıyor? daha öğrenemeyen sensin.
İşini elbette düzgün yapıyordu.İşini düzgün yapan bakanlardan biriydi, yeni gelecek kişinin daha iyi olacağını mı sanıyorsunuz?
İnstadan silmesi bir anlama gelmez ki, siyasilerin genel ortamı Twitter.instagrama bak.
Keşke 10000 olsa... 12400.Aynen işini düzgün yapıyor aynen mutasyonlu virüs riski varken vaka sayısı 10.000'lerdeyken (Kırmızı illerde) sınav yapıyor aynen çok iyi yapıyor işini.
MEB, Twitter'dan açıkladı. İstifa yokbu spoiler işte
Kaç puan aldınız hocam bende kazanamadım %16 daydım galibaya ben ilk dönem harıl harıl çalışıyordum 2. dönem virüs çıktı ziya selçuk dedi ki öğrencilerimiz online eğitim yüzünden yeterince zorluk çekiyor, sınavdan korkmasınlar zor olmayacak gibi bir şey söyledi bende çalışmayı bıraktım, bırakınca bildiklerimide unuttum. sınav günü geldi ve sınav hiç denildiği gibi değildi matematik 3 lgs içinde en zor lgs idi diğer dersler neredeyse fulldü ama matematik yüzünden batırdım işte. eğer çalışmayı bırakmasaydım daha iyi bir puan alabilirdim, hata ettim biraz.