İyi günler bir arkadaş bu klavyeyi paylaşmış sizce alınır mı benim aklımda gamakay mk61 ve royal kludge rk61 vardı bu onlara göre baya ucuz aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurursak hangisini almalıyım
Hocam gamakay’a rakip olacak bir klavye değil. Fiyatı uygun ve tatlı bir klavye olduğu için alınabilir. Yoksa gamakay kadar sağlam olacağını zannetmiyorum.İyi günler bir arkadaş bu klavyeyi paylaşmış sizce alınır mı benim aklımda gamakay mk61 ve royal kludge rk61 vardı bu onlara göre baya ucuz aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurursak hangisini almalıyım
Royal kludge mi gamakay miHocam gamakay’a rakip olacak bir klavye değil. Fiyatı uygun ve tatlı bir klavye olduğu için alınabilir. Yoksa gamakay kadar sağlam olacağını zannetmiyorum.
Hocam modelden modele değişir üstteki modellere göre bana göre gamakay. Ama daha iyi bilen arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar.Royal kludge mi gamakay mi
Sizce gamakay klavyenin alayım mı yoksa T60 mi alayım aralarında 1000 TL oynuyor sadece fps oyunları oynuyorumHocam modelden modele değişir üstteki modellere göre bana göre gamakay. Ama daha iyi bilen arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar.
Uzun vade den kastınız ne peki 10 yıl mı simdi ben T60 alsam mı daha mantıklı gamakay mı T60 bozulur da bir daha almak zorunda kalır mıyım gamakayda öyle birsey olmaz mıUzun vadeli kullanım istiyorsanız gamakay tavsiye ederim.