❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

Siyah alıp Beyaz Red istesem gönderir mi acaba 🤔
Ben beyaz aldım Red switch istiyorum dedim tamam dediler. Sonradan aklıma geldi siyah alıp beyaz istemek öyle daha uyguna gelir ama riskli biraz bilemedim. Ben beyaz istediğim için riske girmek istemiyorum 20-30tl fazla oldun kafam rahat olsun :)

Ben beyaz aldım Red switch istiyorum dedim tamam dediler. Sonradan aklıma geldi siyah alıp beyaz istemek öyle daha uyguna gelir ama riskli biraz bilemedim. Ben beyaz istediğim için riske girmek istemiyorum 20-30tl fazla oldun kafam rahat olsun :)
nasıl 328 lira oluyor

nasıl 328 lira olur ne yapmak lzm
Siyah olanı (linki yukarıda olması lazım) nays sanal kart ile satın alacaksın. Ödediğin tutarın %20si 2-3 iş günü içinde sana geri gelecek nays hesabına nays sayesinde. Naysa kayıtlı değilsen referans kodu verebilirim kayıt olman için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl 328 lira oluyor
Ben 360a falan aldım beyaz aldım

Firma acaba 10$ felan mı satıyor bu ürünleri? Vergisi ıvır zıvır anca kurtarır.

Çiçeksepetinde kupon bulan var mı?

1000 tanesini 1$ dan almış dedi birisi sanmam ama bencede 10$ dır minimum
1$ imkansız bir şey fabrikanın yaktığı elektirk çalışandır o para. 5$ a mal edip 10 a satsa 15$ a satıcıya her şey sahil ulaşır o da %30 karını koyarak satar.

Bu arada cidden öyle ucuz durumu varsa bende yüksek adet tedarik edip foruma satayım.

Son düzenleme:
1$ imkansız bir şey fabrikanın yaktığı elektirk çalışandır o para. 5$ a mal edip 10 a satsa 15$ a satıcıya her şey sahil ulaşır o da %30 karını koyarak satar.

Bu arada cidden öyle ucuz durumu varsa bende yüksek adet tedarik edip foruma satayım.
Önceden stok olarak ali express gibi yerlerden alıp satıyor da olabilir. Zaten kar yapmadan satmaz hiçbir şekilde bence.

Hocam gamepower ogre rainbow var bende şuan. 2 yıl oldu sanırım garantisi bitmiştir muhtemelen. Sizce bunu satıp ona mı geçeyim napayım? Beyaz ve gerçek rgb klavye istiyordum fiyatı iyi geldi aldım bunu ama

Hocam gamepower ogre rainbow var bende şuan. 2 yıl oldu sanırım garantisi bitmiştir muhtemelen. Sizce bunu satıp ona mı geçeyim napayım? Beyaz ve gerçek rgb klavye istiyordum fiyatı iyi geldi aldım bunu ama
Hocam alın kullanın beğenirseniz satıp geçersiniz. Ogre kronik arızalı bir model aslında. Çoğunlukla kişilerde sorun çıkartıyordu.

Hocam alın kullanın beğenirseniz satıp geçersiniz. Ogre kronik arızalı bir model aslında. Çoğunlukla kişilerde sorun çıkartıyordu.
Hocam almaya karar verdim beyaz red sw yi şimdi alayımmı satıcıya sorsam geç görür ve siyah blue filan göndermesinler sonra

Pazar günü mesajlara bakıyorlarmı acaba 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,959
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri