❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

Ulan alasım var ama beyaz ve kırmızı switch göndermezler diye çekiniyorum sonra geri göndermekle vs. uğraş...

%100 Mekanik Tamamen Klavyeler Ne Kadar Acaba Ya Böyle Ucuz Yollu Düşerse Bilgilkendirme GElirmi Acaba

arkadaşlar benimki geldi siyah red switch çok güzel bir tane daha almayı düşünüyorum aynısı amazonda 865 tl şuan konuyu açan murat kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum

Ulan alasım var ama beyaz ve kırmızı switch göndermezler diye çekiniyorum sonra geri göndermekle vs. uğraş...
Mağazaya soru sor kısmından belirtirsen istediğini gönderirler muhtemelen. Ben de öyle yaptım bekliyorum

nays ile normal bi sekilde alsak para geliyormu bişeyi aktifleştirmeye falan gerek var mı?

nays ile normal bi sekilde alsak para geliyormu bişeyi aktifleştirmeye falan gerek var mı?
Normal satın al sen hafta içinde max. 3 gün içerisinde yatırırlar paranı siparişin teslim edildiğinde.

Jixian düşük markalı bir switch. Millet outemu'yu bile kötülerken, Jixian'dan baya şikayetler gelecektir, ama denemeye değer. %60 + RGB + Red mekanik. Bu fiyatlara çok çok zor bulunabilen özellikler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri