Neler Yeni

İnceleme Ziyoulang T60 İncelemesi

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
satıcıya sordum fakat rgb ilk stoklarda gelmiş karılşıklık olmuş suanda satılanların hepsinin rainbow oldugunu bildirmişler bende sordum cevap yok
anladım hocam bence çok takıntınız yoksa rgb için kullanın diyeceğim de Trendyol'da birde pahalıydı bu klavye. Yani Çiçeksepeti'ndekine göre

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
siz iade edicekmisiniz kullanıcakmısınız
Hocam benlik sorun yok RGB stokları 1 1.5 Ay sonra gelecekmiş Çinden. Bu yüzden ben bunu kullanırım veya baktım sarmadı %60 klavye satarım.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
ne kadara gider hocam bu ?
Hocam 500'e satan var sıfırını. RGB'leri abartmışlar 600 700 gibi fiyatları var.
460 dan filan koysan gider veya 500'den koyarsın ama biraz durur bence.

Can Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
CAN AZMAZ
Hocam 500'e satan var sıfırını. RGB'leri abartmışlar 600 700 gibi fiyatları var.
460 dan filan koysan gider veya 500'den koyarsın ama biraz durur bence.
bende sizin dediginiz gibi yapabilirim biraz kullanırım olmazsa satarım ama rgb gelırse satmam gelsın de bı bakalım

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
örnek olsun diye iki rengini attım bunlar harici 5 tane daha renk var ve istersen rainbow da olabiliyor herkes rgb derken neyi kastediyor ben de anlamadım renkleri var zaten yeterince
Hocam rainbow'da kırmızı renk modu var mı?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
örnek olsun diye iki rengini attım bunlar harici 5 tane daha renk var ve istersen rainbow da olabiliyor herkes rgb derken neyi kastediyor ben de anlamadım renkleri var zaten yeterince
Hocam sizin ürününüz RGB. Arkasını çevirin klavyenin ve Orada model Numarası Yazar T60RGB şeklinde yazıyordur Yazılım Desteği de var.. Rainbow demek gökkuşağı yani belirli renkler var ve başka renk yanmaz.
RGB dediğin Red-Green-Blue renklerinin karışımı olan tüm renkleri klavye de yakabilirsiniz demek oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam rainbow'da kırmızı renk modu var mı?
Hocam Rainbow'da sabit aynı renkler yanar. İnceleme konumda da olduğu gibi sabit bu renkler yanar değiştiremezsiniz. sadece şekilli yanmasını sağlayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
bu klavyeyi uzun zamandır kullanmaktayım, bana gelen klavyenin keycaplerinin takma yerleri hafiften çatlak gibi bunu nasıl tanımlarım bilmiyorum, 2 tane tuşum kendi kendine kırıldı, ben de tamamiyle keycap lerini değiştirdim. Onun haricinde çok memnunum. Blue switchi daha güzel diyenler var.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Hocam sizin ürününüz RGB. Arkasını çevirin klavyenin ve Orada model Numarası Yazar T60RGB şeklinde yazıyordur Yazılım Desteği de var.. Rainbow demek gökkuşağı yani belirli renkler var ve başka renk yanmaz.
RGB dediğin Red-Green-Blue renklerinin karışımı olan tüm renkleri klavye de yakabilirsiniz demek oluyor.

Hocam Rainbow'da sabit aynı renkler yanar. İnceleme konumda da olduğu gibi sabit bu renkler yanar değiştiremezsiniz. sadece şekilli yanmasını sağlayabilirsiniz.
Hocam rainbowda sabit kırmızı oluyor mu? Benim klavyemde yok.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Hocam rainbowda sabit kırmızı oluyor mu? Benim klavyemde yok.
hayır hocam dediğim gibi olmaz. RGB olsaydı uygulamadan yapabilirdiniz.

bu klavyeyi uzun zamandır kullanmaktayım, bana gelen klavyenin keycaplerinin takma yerleri hafiften çatlak gibi bunu nasıl tanımlarım bilmiyorum, 2 tane tuşum kendi kendine kırıldı, ben de tamamiyle keycap lerini değiştirdim. Onun haricinde çok memnunum. Blue switchi daha güzel diyenler var.
Hocam cidden klavye çok iyi bu fiyata böyle bir klavye yani artık bu devirde bulunmaz nimet :kekw:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Adamı niye darlıyorsun görende 2-3 haftadır kargoya vermemiş sanacak bu ne
Darlarim üstad ne yoğunluğu 50 satış yapmış Max alt tarafı 3 günde kargoyamı verilir tonlarca alışveriş yaptık ertesi gün direk verildi

Çözüldü zaten kasmaya gerek yok.

Umarım yanlış göndermezler siyah blue sw gönderilerse kapıda almam kuryeye veririm.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,574
Üyeler
166,406
Son üye
ceylan34
Top Bottom