İptal ettim siparişi. Artık baska kasalara bakacağızbende aldım bundan paramı tek cöpe attıgım zaman
fanların iclerini actım çinden araştırdım 18 20 cfm veriyor bir fan bu degerleri verirkende db ses yüksekligi 30 bandında
İptal ettim siparişi. Artık baska kasalara bakacağızbende aldım bundan paramı tek cöpe attıgım zaman
fanların iclerini actım çinden araştırdım 18 20 cfm veriyor bir fan bu degerleri verirkende db ses yüksekligi 30 bandında
psu aldım ya la gecen bıdahamı alımDeepCool CH560 WH ARGB 4xARGB Fanlı Mid-Tower E-ATX Beyaz Mesh Gaming Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool CH560 WH ARGB 4xARGB Fanlı Mid-Tower E-ATX Beyaz Mesh Gaming Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
High Power Performans Serisi 850W 80+ GOLD Gen5, ATX 3.0 & PCIe 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
7K'ya Bunu Al Daha Mantıklı
Kasanın dibindefanların seslerimi yok eline dba ölcer felan al kulakların patlaksa orasını bilemem bir bak ne kadar yüksek cıkardıgını gerci dedigim gibi mutlu olanıda var mutsuz olanıda önceki kullandıkları sistemle alakalı bir durum
Kasanın dibinde
Kasanın dibine koydun mu peki2 kasanın arasında 2 kasada calısıyor
evet dibinden ölcülür zatenKasanın dibine koydun mu peki
Bu arada ben kulaklıkla ölçtüö buyur kasanın camına yapıştırıp telefonla ölçtüöevet dibinden ölcülür zaten
bende 35 kasanın üstü yanları felan daha düsükevet dibinden ölcülür zaten
ne fan kullanıyorsunuz hocambende 35 kasanın üstü yanları felan daha düsük
Al buda kasanın kapağı açık şekilde ve kule fanı dahil 13 adet fanla birlikte kullandığım fanların hepsi zokone fan kullanıyorsunuz hocam
be quiet onun dısında noctua var bitanede diger fanlar hikaye zatenne fan kullanıyorsunuz hocam
kardeşim adam zokodan bahsediyor onunda bundan pek bir farkı yok ki adı üstünde öneri yani tercih meselesi gelipte yok bunu önermişsin diyerek kinayeli bir cevap yazmaya hakkın yok haddin değil bahsettiğin asus falan 1.3kya kasası bulunmuyor anlatabiliyorumdur umarımBir tane üst düzey gpu’nun Asus Dual yani 2 fanlı modelini tak sığmaz gelip önermişsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet full devirde dönecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar merak edenler için buyrun bir de herkes hava akışının mükemmel olduğunu söylüyor doğru mudur bilmem tabi. Keşke Bitfenixi almadan önce bu kasayı alsaymışım 8-9 ay önce