Zoko Ice Pro Bp4 Rainbow 120mm Kule Tipi Soğutucu 952₺

Nezha

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,221

Bu arada mağazanın kendi sitesinde 786₺ olarak gördüm isteyen oradan da bakabilir ama taksit olduğunu sanmıyorum. 6 borulu modeli de var bp6 diye geçiyor. Fan hızına göre cfm düşük görünüyor. Argb veya rgb değil rainbow yani hep aynı renk aynı yerde yanıyor. Işıklı sevenler için şekil duruyor (infinite mirror tarzı). En son mayıs ayında 950₺miş. Macun çıkıp çıkmadığını bilmiyorum baktım bulamadım. Infinite mirrormuş rainbowmuş falan önemli değil diyenler zaten bakmamalı çünkü bu paralara tek fanlı da olsa thermalright soğutucular var içinden tf4 macun çıkan.

999 şuan buna 3-5 liralık bisey ekleyip 100tl kupon kullanılabilir ...

Son düzenleme:
fiyati cok uygun olsa da cengelli cpu sogutucu tavsiye etmiyorum.

6-7 yil once amdnin wraith prism sogutucusuyla ilginc problemle karsilasmistim. termal macun yenileme amacli sokup takma icin montaj yaparken benim hatam kaynakli cok baski uygulayarak cengeli takmayi basarmistim. boyle taktigim icin ram slotlarindan birini gormemeye baslamisti. ne zaman anakart kasaya monte edili halde cengelli sogutucu takacaksam cok geriliyorum.

fiyati cok uygun olsa da cengelli cpu sogutucu tavsiye etmiyorum.

6-7 yil once amdnin wraith prism sogutucusuyla ilginc problemle karsilasmistim. termal macun yenileme amacli sokup takma icin montaj yaparken benim hatam kaynakli cok baski uygulayarak cengeli takmayi basarmistim. boyle taktigim icin ram slotlarindan birini gormemeye baslamisti. ne zaman anakart kasaya monte edili halde cengelli sogutucu takacaksam cok geriliyorum.
Wraith serisinde çengel olduğunu bilmiyordum hocam hiç kullanmadım. Benim scythe de çengelli, peerless assassine göre daha kolay montajlanıyor ama çengeli kastırmak gerekiyor dediğiniz gibi.

Geri