B3nce bu da olmaz çünkü içeri hava alacak fan yok.peki şuna ne diyorsunuz
![]()
Zoko Smıle Beyaz 5x12cm Argb Fanlı Temper Camlı Atx Akvaryum Kas Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Smıle Beyaz 5x12cm Argb Fanlı Temper Camlı Atx Akvaryum Kas en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
B3nce bu da olmaz çünkü içeri hava alacak fan yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuna ne dersin bana güzel geldi: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yuncu-bilgisayar-kasasi-fiyati,208582176.html
En iyi senaryo tavana takılması hocam dil bir şekilde yana takılması tavsiye edilmiyoro kısma değil 3 adet fanı söküp öyle takıyormuşuz sıvı soğutmayı ön tarafa veya alt kısıma ön tarafa taktın mı mis gibi olur
yok ben kendilerine özel olarak sordum sadece üstü cammışhocam tavanda radyatör desteği var mı çünkü resimde cam kısım mevcut
bende kendime alıcam yakında kasa değiştirince aynalı fan severmisin bilmem ama markası iyi güzelde duruyor fiyatıda uygunbeyler bana fp güzel 2 fan önerir misiniz ya 2 tane yada 6 tane
aga konu ile alakalı değil ama bende 240 lık sıvı soğutucu var mag msı v1 fanları 120mm sana attığım fanları ona takabilirmiyim acaba değiştirmek istiyom çok sesliler bide aynalı fan görüntüsü daha iyi .beyler bana fp güzel 2 fan önerir misiniz ya 2 tane yada 6 tane
aga konu ile alakalı değil ama bende 240 lık sıvı soğutucu var mag msı v1 fanları 120mm sana attığım fanları ona takabilirmiyim acaba değiştirmek istiyom çok sesliler bide aynalı fan görüntüsü daha iyi .