Zoko Tank kasa aldım

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,028
Zoko Tank kasa aldım, daha önce Zoko King kullanıyordum. King kasada işlemci sıcaklığım 43-45 dereceydi, Tank kasada 29-30 dereceye düştü. Ekran kartı da 35’ten 30-33 dereceye indi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim, gayet memnunum. :peepokalp:

Ekler

• WhatsApp Image 2025-09-19 at 21.31.14 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-09-19 at 21.31.14 (1).webp
    477.4 KB · Hit: 276
  • WhatsApp Image 2025-09-19 at 21.31.14.webp
    WhatsApp Image 2025-09-19 at 21.31.14.webp
    301.2 KB · Hit: 267
Zoko Tank kasa aldım, daha önce Zoko King kullanıyordum. King kasada işlemci sıcaklığım 43-45 dereceydi, Tank kasada 29-30 dereceye düştü. Ekran kartı da 35’ten 30-33 dereceye indi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim, gayet memnunum. :peepokalp:
Arctic sıvı soğutma çok şekil duruyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güle güle kullanın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güle güle kullanın
Arctıc'in yeni sıvı soğutmasını çok tatlı yapmışlar hocam harbiden çok şekil duruyor her kasada :peepokalp:
Çok teşekkür ederim :)

çok güzel duruyor hocam hayırlı olsun. bir gün yeni bir sistem alırsam kesinlikle böyle alacağım beyaz çok güzel. akvaryum kasa ile tank kasa arasındaki fark ne

çok güzel duruyor hocam hayırlı olsun. bir gün yeni bir sistem alırsam kesinlikle böyle alacağım beyaz çok güzel. akvaryum kasa ile tank kasa arasındaki fark ne
Hocam, Zoko King kasada, Zoko Tank’taki gibi iyi bir hava akışı yok. Eklediğim fotoğraftan King kasayı inceleyebilirsin, farkı daha net görebilirsin.
Çok teşekkür ederim :peepokalp:

Ekler

• f9eeed51276a8345102b3a44fb3b4745.webp
    f9eeed51276a8345102b3a44fb3b4745.webp
    385.4 KB · Hit: 94
Tank'ın tasarımı akvaryum kasalar için en ideal tasarımlardan bir tanesi. Alt ve üstte mesh olması iyi. Üst çok önemli değilde alttaki yükseklik ve o kısımda mesh yapı olması fark ettiriyor. Diğer kasalar zemine tam otururken bu kasada o yok hem yükseltme var hemde mesh yapı var o yüzden alttan iyi hava çekiyor. Çok talep olursa bu arada forum için sınırlı sayıda indirim isteyebilirim.

Tank'ın tasarımı akvaryum kasalar için en ideal tasarımlardan bir tanesi. Alt ve üstte mesh olması iyi. Üst çok önemli değilde alttaki yükseklik ve o kısımda mesh yapı olması fark ettiriyor. Diğer kasalar zemine tam otururken bu kasada o yok hem yükseltme var hemde mesh yapı var o yüzden alttan iyi hava çekiyor. Çok talep olursa bu arada forum için sınırlı sayıda indirim isteyebilirim.
Hocam size özelden mesaj atsam müsait bi zamanınızda baka bilirmisiniz

Gerçekten alttaki mesh ve yükseltme fark yaratıyor.
Adamlar mükemmel yapmış tank kasasını.
İbrahim hocam sizi görmüyodum bayadır forumda sevindim :peepokalp:

Gerçekten alttaki mesh ve yükseltme fark yaratıyor.
Adamlar mükemmel yapmış tank kasasını.
İbrahim hocam sizi görmüyodum bayadır forumda sevindim :peepokalp:
Diğer akvaryum kasalarda o alt kısım çok bir işe yaramıyor zaten 2 3 cm boşluk var çekebileceği kadar çekmeye çalışıyor oda yetmiyor bunda yaklaşık 10 12 cm boşluk var oda yetiyor zaten.

Diğer akvaryum kasalarda o alt kısım çok bir işe yaramıyor zaten 2 3 cm boşluk var çekebileceği kadar çekmeye çalışıyor oda yetmiyor bunda yaklaşık 10 12 cm boşluk var oda yetiyor zaten.
Gerçekten süper bir kasa adının hakkını veriyor TANK :peepokalp:

Merdo tu tanıdığım günden beridir pc ci 5 lvl atlamış yapıyor bu sporu hocam hayırlı olsun taş gibi duruyor bu 5070ti aorus çıkınca bizde nasipleniyoruz inşallah

Geri