Zonguldak'ta Kediye İğrenç Tecavüz ! (Kedinin Omuriliği Kırılmış)

İnsanlardan nefret eder hale geldim bu nedir ya? Kedi lan bu kedi? Sizi yetiştiren anne babanın.... Oksijen israfısınız başka hiçbir şey değilsiniz

Cidden bunu yapan * çocuğunun kafasını ve cinsel organını bir yere sıkıştıra sıkıştıra geberteceksin.
Yazık kediye.
Masum masum bakıyor...

(Alıntıdır.)
Reddit'te paylaşılan bir gönderideki bilgilere göre Türkiye'de insanlıktan nasibini alamamış, insan dışı bir varlık bir kediye tecavüz etmiş.

Ayrıca Instagram üzerinde de konu bayağı olay oldu.

Linkleri bırakıyorum fakat hassas görüntüler içermektedir, toplum içindeyseniz veya hassas biriyseniz bakmanızı pek önermem.

Cidden bunların ülkemde barınması gücüme gidiyor.
ahh bir şey olmaz diyip linki açtım o neyy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kötü oldum lan.Allah onun bin belasını versin.Onun cinsel organını pencere arasına koyup pencereyi örteceksin töbe

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
"Male Cat" artık cinsiyet bile fark etmiyor bu varlıklara. Cinsel organı yakılarak öldürülmeli böyleleri.

Şimdi 2 çözüm geliyor aklıma, birisi kediye yaptığı şeyin aynısını ona da yapmak,
veya cinsel organına videoları çekilen 1500 derecelik lav dökmek. Sizce hangisi?

(Alıntıdır.)
Reddit'te paylaşılan bir gönderideki bilgilere göre Türkiye'de insanlıktan nasibini alamamış, insan dışı bir varlık bir kediye tecavüz etmiş.

Ayrıca Instagram üzerinde de konu bayağı olay oldu.

Linkleri bırakıyorum fakat hassas görüntüler içermektedir, toplum içindeyseniz veya hassas biriyseniz bakmanızı pek önermem.

Cidden bunların ülkemde barınması gücüme gidiyor.
İdam gelmeli, veya neyse söylemeyim bu biraz deep Web işkencesine benziyor

İdam gelmeli, veya neyse söylemeyim bu biraz deep Web işkencesine benziyor
İdam onun için kurtuluş olur o eylemi yapmasını sağlayan şeye 1000 derece bıçak ile yama lazım. Veya herkesin ortasında o eylemi ona yapacaklar. Bir daha gün yüzüne çıkamaz adam.

Geri