Zotac RTX 5080 Ti Solid Oc Aldım

Tamamdır bekliyorum kafana takılan bişey olursa. Parçaları yükle sistemi aç bi msi afterburner yüklersin sonra adım adım ilerleriz 💕
az sonra yeni konu açacağım dizdigim setle ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle SFF almaman bile büyük bir artıdır.
normalde 5070 ti alacaktım bi anda konserdeyken vatana gireyim dedim 5080 gördüm ve dedim 10k fazla veriyim bari ömürlük pc olsun. 180k borc yaptık bu ay neredeyse :LOL: :LOL: :LOL:

ihtiyac var mı ki

cok sagol hocam daha iyisi senin olur insallah , borca girdik ama yapcak bisi yok ahahahah
keşke 5070ti alsaydın belki borca girmezdin ama bu kartta iyi kafana takma

Giriş seviyesi kartlardan biri fiyatı güzel senin uzun süre götürür.

Giriş seviyesi kartlardan biri fiyatı güzel senin uzun süre götürür.
en azından 5 6 sene pc dizme derdim olmasın istiyorum ya tabi bu rami ve ssd ye takviye yaptıktan sonra

en azından 5 6 sene pc dizme derdim olmasın istiyorum ya tabi bu rami ve ssd ye takviye yaptıktan sonra
5080 alınabilecek en güzel kartlardan biri 5 sene rahat götürür dlss ile zaten fpsler fırlıyor saf güç olarakta yeterli.

kart güzel ama diğer 5080 modellerine göre tık küçük diye biliyorum bu model sff olarak geçiyor

5080 alınabilecek en güzel kartlardan biri 5 sene rahat götürür dlss ile zaten fpsler fırlıyor saf güç olarakta yeterli.
marka model hakkında ne düşünüyorsun top 10 listte kaçıncı olur

kart güzel ama diğer 5080 modellerine göre tık küçük diye biliyorum bu model sff olarak geçiyor
sff modeli bu değil diye biliyorum Solid Sff yazardı o zaman

marka model hakkında ne düşünüyorsun top 10 listte kaçıncı olur

sff modeli bu değil diye biliyorum Solid Sff yazardı o zaman
solid ile solid oc boyutlarina bakarsanız fark oldugunu görürsünüz ondan dedim acabami diye

solid ile solid oc boyutlarina bakarsanız fark oldugunu görürsünüz ondan dedim acabami diye
tam olarak sff sayılmaz ama SFF Ready diyebiliriz sanırm benimkine

tam böyle sff olacakken ucundan kaçmış gibi ASDJKLASJKLDAJKLDAS

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,597
Üyeler
194,473
Son üye
RedFoX
Geri