Zotac GAMİNG RTX 5070 SOLİD OC mi GIGABYTE GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC SFF mi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
56000
Merhaba vatan bilgisayardan şu hazır sistemi almayı düşünüyorum:
Sistemde ZOTAC Gaming 5070 TwinEdge ekran kartı var ama ben 2 fanlı ekran kartının çok verimli olacağını zannetmiyorum.Sistemi rampege kasa,rampage infinite 120 işlemci soğutucu eklentisi ve başlıkta belirttiğim Zotac Gaming Rtx 5070 Solid OC veya GIGABYTE Windforce OC Sff ile almayı düşünüyorum bu ekran kartlarından hangis daha iyidir?İntel İ5 14400 f bu sistemi taşır mı,seçtiğim işlemci soğutucu iyi midir?Veya fiyat performans olarak bunlardan daha iyi bir sistem var mıdır varsa linklerini atabilirmisiniz.Birde Biraz daha beklemelimiyim yakınlarda indirim olur mu?

deymeyecek bir ekstra o fiyatlar verilmez giriş seviyesi gigabyte zotac da orta seviyesi ama degmez

Vatanda car hocam 50 k ya bakarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zotac bu seri de ben çok beğendim. Isı değerlerine bakıp iyiyse Gigabyte yerine tercih ederdim kesinlikle. Windforce bildiğim kadarıyla en alt serisi çünkü.

Zotac bu seri de ben çok beğendim. Isı değerlerine bakıp iyiyse Gigabyte yerine tercih ederdim kesinlikle. Windforce bildiğim kadarıyla en alt serisi çünkü.

alınır mı? hocam

deymeyecek bir ekstra o fiyatlar verilmez giriş seviyesi gigabyte zotac da orta seviyesi ama degmez
Hocam peki değebilecek bir sistem atabilirmisinz

Ben markadan dolayı çok güvenmiyorum ama iyi diyorlar bu seriye

Hocam peki değebilecek bir sistem atabilirmisinz

Ben markadan dolayı çok güvenmiyorum ama iyi diyorlar bu seriye

Senin alacağın kart zaten aynı kart. PCB, grafik işlemcisi, RAM'i küçük parçalar değişse bile sen Nvidia'nın çipini alıyorsun. Değişen tek şey dış görünüm, soğutma bloğu, fanlar, yazılım vs. Yani en iyi markayı da alsan senin kullanacağın şey bu kartta Nvidia'nın çipi. Bende severim iyi model olsun diye de dediğim gibi Windforce'da Gigabyte'ın en alt seviye modeli. Alt seviye kart almayı da tercih etmezdim şahsen. :D

Senin alacağın kart zaten aynı kart. PCB, grafik işlemcisi, RAM'i küçük parçalar değişse bile sen Nvidia'nın çipini alıyorsun. Değişen tek şey dış görünüm, soğutma bloğu, fanlar, yazılım vs. Yani en iyi markayı da alsan senin kullanacağın şey bu kartta Nvidia'nın çipi. Bende severim iyi model olsun diye de dediğim gibi Windforce'da Gigabyte'ın en alt seviye modeli. Alt seviye kart almayı da tercih etmezdim şahsen. :D
Hocam iyi de vatan da 50k olana Asus ekran kartlı sistem daha mantıklı o ryzen 5 7500 f den 7600x e yükseltilirse daha iyi gibi Asus daha iyi ve güvenilir Zotac dan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri