Existentia
80+ Silver
Çok iyi fiyat
Zotac iyidir hocamZotac denesek mi ne yapsak
Hocam siz videoyu attıktan sonra 3060ti fiyatları yaklaşık 600 TL düştü teşekkürler.Uydurma bir yorum o kart bizden sonra 20.899₺ ye kadar düştü
Arkadaslar evet nvidia tum dunyayi dudukluyor afedersiniz, tabii ki turkleri daha da cok.Hadi bunlar özel tasarım kartlar olduğunu var sayarsak 900$ dan başlasın bu trinity 17-17.5k olması gerek daha yolu var. NVIDIA nın da uçuk fiyat belirlemesi beni tilt etti açıkçası. TSMC şimdi NVIDIA ve AMD 3nm için kapmak istiyor ee üretim maliyeti de düşsün o zaman, madem kapmak istiyor. Samsung acilen 3nm çıkarması lazım TSMC rakip olmayınca kendine bir haller oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Samsung Begins Chip Production Using 3nm Process Technology With GAA Architecture
Optimized 3nm process achieves 45% reduced power usage, 23% improved performance and 16% smaller surface area compared to 5nm processnews.samsung.com
Doğru brom, kimseye ihtiyacımız yok biz birbirimize yeteriz de hiç bir teknoloji yayincisinin da bu duruşumuza destek vermediğini unutmayın.@Abdullah Hacıgül Abi yaptığın video etkisini gösterdi ama daha düşmesi gerek diye düşünüyorum. 25-27K dan ülkemize giren kartlar nereye kadar düştüler şaşırtıyor şahsen.
Alıntıyı görüntüle
Ben düşeceğine inanmıyordum hatta RTX 4070 16-20k arasında gelecek filan diye yazıyordum, RTX 4060 Ti 12-15k arasından gelir diyordum. Bir kaç saat önce bir haber daha okudum RTX 4080 chip değişiyormuş fiyatı düşebilir gibi bir başlık gördüm.Doğru brom, kimseye ihtiyacımız yok biz birbirimize yeteriz de hiç bir teknoloji yayincisinin da bu duruşumuza destek vermediğini unutmayın.
Hocam TR deki potansitel ortadayken neden pahalı fiyatlar ile vitrine çıkıyor ürünler madem ki bu fiyatlardan da ticaret yapılabiliyor çok satmak varken neden az ama pahalı satma peşindeler ?Doğru brom, kimseye ihtiyacımız yok biz birbirimize yeteriz de hiç bir teknoloji yayincisinin da bu duruşumuza destek vermediğini unutmayın.
Çünkü az satmıyorlarHocam TR deki potansitel ortadayken neden pahalı fiyatlar ile vitrine çıkıyor ürünler madem ki bu fiyatlardan da ticaret yapılabiliyor çok satmak varken neden az ama pahalı satma peşindeler ?