ZOTAC GeForce RTX 5070 TI Alınır mı?

Aktif olarak RX 6600 XT kullandığımdan birde çok övülen Nvidia'yı denemek istemiştim ama tabii ki RX 9070 XT de olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki sizce 9070 XT'in hangi modeli alınır? Şuan aklımda Nitro Plus veya Gigabyte Auros Elite (48K TL) var.
Çok abartı mı olur bu fiyatlara?
nitro+ bütçene uyarsa çek direkt yada asrock taichi de gider dün baktım 41 k civarı idi vatanda taichi

Aktif olarak RX 6600 XT kullandığımdan birde çok övülen Nvidia'yı denemek istemiştim ama tabii ki RX 9070 XT de olur.

Peki sizce 9070 XT'in hangi modeli alınır? Şuan aklımda Nitro Plus veya Gigabyte Auros Elite (48K TL) var.
taichi , nitro+ veya asrock steel legendi beğeniyorum ben fiyatları da okey bakabilirsin

aslında sana bağlı son durum teknolojiyi kullanıyorsan nvidia sadece düz oyun oynayıp default kullanıyorsan kartı amd yada nvidia pekte fark etmez

aslında sana bağlı son durum teknolojiyi kullanıyorsan nvidia sadece düz oyun oynayıp default kullanıyorsan kartı amd yada nvidia pekte fark etmez
Hiç Nvidia kullanmadığımdan hep insanların dediklerine bağlı olarak bir ön yargı oluştu. Nvidia daha akıcı ve sıkıntısız gibi. O yüzden merak edip denemek istemiştim ama fiyatlarda aklımı karıştırmıyor değil yani.
Şuan AMD kullanıyorum ama düz bir kullanıcıyım.

Hiç Nvidia kullanmadığımdan hep insanların dediklerine bağlı olarak bir ön yargı oluştu. Nvidia daha akıcı ve sıkıntısız gibi. O yüzden merak edip denemek istemiştim ama fiyatlarda aklımı karıştırmıyor değil yani.
Şuan AMD kullanıyorum ama düz bir kullanıcıyım.
benim gibi düzsen bence çok para bağlama ekran kartına ama içinde bir heves varsa neden olmasın nvidia al belki fikrin değişir rt dlss vs özelliklerini falan kullanırsın ben mesela 3000-4000 serisi kullandım 5000 hiç kullanmadım şuan alasım yok değiş direk 5080 geçesim var mesela ama kararsızım hala düz kullanıcıyım valo cs2 lol vb oyunlar oynuyorum ihtiyaç yok özelliklere amd-yada nvidia

Sapphire Pulse al geç hocam muazzam bir kart.

sff farkı ne hocam bir çok kez gördüm konularda
Kartın fiziksel boyutları daha küçük dolayısıyla soğutma performansı da biraz düşük kalıyo.

Sapphire Pulse al geç hocam muazzam bir kart.

Kartın fiziksel boyutları daha küçük dolayısıyla soğutma performansı da biraz düşük kalıyo.
Gigabyte Auros Elite modeli abartı mı olur sizce?

Hiç gerek yok hocam. Eğer derdiniz performanssa Pulse modeli çok serin ve sessiz çalışıyor. Ama görsellik istiyorum derseniz Aorusun üstüne yok zaten bana göre. (Nitro+ modelini kütük gibi buluyorum)

Beyler bu ne la ilk defa gördüm değişik bişeymiş https://www.desibela.com/yeston-x-g...ekran-karti-rx9070xt-16gb?ref=akakce&v=1.43.2

sff farkı ne hocam bir çok kez gördüm konularda
hocam genellikle dar kasalar için üretilmişler yani daha kısa ve daha küçük oluyorlar yanlış değilsem sıcaklıklarda biraz daha yüksek oluyor yanlış olabilirim

alabilirsiniz ikinci elde 35 k ya var

güzel model Nitro+ alabilirsin 2.el temiz varsa yada 0 yada nvidia alcam diyorsan 5070ti kafidir ama bence pahalı 5080e geçmek istiyorum sebebi elimde bütçe var diye yoksa şart değil 5080 geçmek mesela

hocam genellikle dar kasalar için üretilmişler yani daha kısa ve daha küçük oluyorlar yanlış değilsem sıcaklıklarda biraz daha yüksek oluyor yanlış olabilirim

alabilirsiniz ikinci elde 35 k ya var
Ama sıfır olarak düşünüyorum.

Geri