fearofsouls
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
sistemime uyar mı acaba çok sıkıntı yaşar mıyım
aynen 2 k kasa bi tık şey ediyor ya2k da kullanıyorsan çok hissetmessin de 1080p ise darboğaz yapar
2k da bi kaç işlemciye abanan oyunlar haricinde can sıkmaz. bide o ekran kartı yanacak haberin olsun
ona göre üretiyorlar hocam sıkıntı olmaz adamın kafasına girme2k da bi kaç işlemciye abanan oyunlar haricinde can sıkmaz. bide o ekran kartı yanacak haberin olsun
korktum şimdiona göre üretiyorlar hocam sıkıntı olmaz adamın kafasına girme![]()
hocam napmam lazım yanmaması için2k da bi kaç işlemciye abanan oyunlar haricinde can sıkmaz. bide o ekran kartı yanacak haberin olsun
hem zotac ki 5080 e kadar ince blok kullanıyo hem de sff modeli. ben 5070ti aldığımda uygun ayağına msi ventus 3x aldım ama chromeda bile fan açıyodu oyunlarda 70 dereceyi çok rahat geçiyodu hemen iade edip asus tuf aldım şuan gayet memnunum. yani maalesef o kart baya sıcak çalışacakona göre üretiyorlar hocam sıkıntı olmaz adamın kafasına girme![]()
yok hocam bir şey olmaz driverı kur kullan . ha dersen iade etcem 9070xt almanı öneririmkorktum şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam napmam lazım yanmaması için
Hocam bir sıkıntı olmuyor adamlar 70 dereceyi normal yapıyor diğeri 55 dereceyi normal yapıyorhem zotac ki 5080 e kadar ince blok kullanıyo hem de sff modeli. ben 5070ti aldığımda uygun ayağına msi ventus 3x aldım ama chromeda bile fan açıyodu oyunlarda 70 dereceyi çok rahat geçiyodu hemen iade edip asus tuf aldım şuan gayet memnunum. yani maalesef o kart baya sıcak çalışacak
he anladığım kadarılya ekran kartının kendisi kaynaklı diyortsun soruna kasa sıkıntı çıkarır mı acaba ya dar kalacak birazhem zotac ki 5080 e kadar ince blok kullanıyo hem de sff modeli. ben 5070ti aldığımda uygun ayağına msi ventus 3x aldım ama chromeda bile fan açıyodu oyunlarda 70 dereceyi çok rahat geçiyodu hemen iade edip asus tuf aldım şuan gayet memnunum. yani maalesef o kart baya sıcak çalışacak
yanma derken alev alacak değil şimdi halkı galeyana getirmekten silivriye gidecez skjdhfvjsdbhnfjn. çok sıcak çalışacak yani 70-80 derece arası belki 85 ler. ve sürekli fan açacakkorktum şimdi
hocam napmam lazım yanmaması için
eyvallah hocam çok sağolyok hocam bir şey olmaz driverı kur kullan . ha dersen iade etcem 9070xt almanı öneririm
Hocam bir sıkıntı olmuyor adamlar 70 dereceyi normal yapıyor diğeri 55 dereceyi normal yapıyor![]()
rica ederim güle güle kullan hocam . 2k monitörde mi kullanacaksın pekieyvallah hocam çok sağol
kajdlaskdjsalk eyvallahyanma derken alev alacak değil şimdi halkı galeyana getirmekten silivriye gidecez skjdhfvjsdbhnfjn. çok sıcak çalışacak yani 70-80 derece arası belki 85 ler. ve sürekli fan açacak
aynen hocam 2k 1080 çok sıkınıt olur yarica ederim güle güle kullan hocam . 2k monitörde mi kullanacaksın peki