Zotac sff 5070ti aldım ama

Reaksiyon skoru
5
sistemime uyar mı acaba çok sıkıntı yaşar mıyım

1774045336016.webp

2k da kullanıyorsan çok hissetmessin de 1080p ise darboğaz yapar

2k da bi kaç işlemciye abanan oyunlar haricinde can sıkmaz. bide o ekran kartı yanacak haberin olsun
ona göre üretiyorlar hocam sıkıntı olmaz adamın kafasına girme :D

ona göre üretiyorlar hocam sıkıntı olmaz adamın kafasına girme :D
hem zotac ki 5080 e kadar ince blok kullanıyo hem de sff modeli. ben 5070ti aldığımda uygun ayağına msi ventus 3x aldım ama chromeda bile fan açıyodu oyunlarda 70 dereceyi çok rahat geçiyodu hemen iade edip asus tuf aldım şuan gayet memnunum. yani maalesef o kart baya sıcak çalışacak

korktum şimdi :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam napmam lazım yanmaması için
yok hocam bir şey olmaz driverı kur kullan . ha dersen iade etcem 9070xt almanı öneririm :)

hem zotac ki 5080 e kadar ince blok kullanıyo hem de sff modeli. ben 5070ti aldığımda uygun ayağına msi ventus 3x aldım ama chromeda bile fan açıyodu oyunlarda 70 dereceyi çok rahat geçiyodu hemen iade edip asus tuf aldım şuan gayet memnunum. yani maalesef o kart baya sıcak çalışacak
Hocam bir sıkıntı olmuyor adamlar 70 dereceyi normal yapıyor diğeri 55 dereceyi normal yapıyor :)

he anladığım kadarılya ekran kartının kendisi kaynaklı diyortsun soruna kasa sıkıntı çıkarır mı acaba ya dar kalacak biraz

korktum şimdi :D

hocam napmam lazım yanmaması için
yanma derken alev alacak değil şimdi halkı galeyana getirmekten silivriye gidecez skjdhfvjsdbhnfjn. çok sıcak çalışacak yani 70-80 derece arası belki 85 ler. ve sürekli fan açacak

yok hocam bir şey olmaz driverı kur kullan . ha dersen iade etcem 9070xt almanı öneririm :)

Hocam bir sıkıntı olmuyor adamlar 70 dereceyi normal yapıyor diğeri 55 dereceyi normal yapıyor :)
eyvallah hocam çok sağol

yanma derken alev alacak değil şimdi halkı galeyana getirmekten silivriye gidecez skjdhfvjsdbhnfjn. çok sıcak çalışacak yani 70-80 derece arası belki 85 ler. ve sürekli fan açacak
kajdlaskdjsalk eyvallah

rica ederim güle güle kullan hocam . 2k monitörde mi kullanacaksın peki
aynen hocam 2k 1080 çok sıkınıt olur ya

Geri