Zotac vs gigabyte rtx 2070super

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
Arkadaşlar selam. Rtd 2070 super windforce (gigabyte) okuduklarimdan yola çıkarak söylüyorum kronik sorunluymus galiba ısı konusunsa. Zotac 2070 super gaming ile değiştirdim zotaca güvenilir mi? Herhangi kronik sorunu var mıdır

Arkadaşlar selam. Rtd 2070 super windforce (gigabyte) okuduklarimdan yola çıkarak söylüyorum kronik sorunluymus galiba ısı konusunsa. Zotac 2070 super gaming ile değiştirdim zotaca güvenilir mi? Herhangi kronik sorunu var mıdır
bro zotacta gayet iyi bir kart ancak biraz şans işi sorunlar olabiliyor mesela gidip 0 gt630 da alsan coilwhine olabilir rtx2080s alsanda coilwhine olabilir.

bro zotacta gayet iyi bir kart ancak biraz şans işi sorunlar olabiliyor mesela gidip 0 gt630 da alsan coilwhine olabilir rtx2080s alsanda coilwhine olabilir.
Anladim kanka

Gigabyte Windforce OC'de herhangi bir sorun yok, YouTube incelemelerine bakin.

Palit GP OC de bakabilirsiniz, Gamegaraj'da 4500 liraya satılıyor ama bu bütcede RTX 3060/Ti/3070 beklemek daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Gigabyte Windforce OC'de herhangi bir sorun yok, YouTube incelemelerine bakin.

Palit GP OC de bakabilirsiniz, Gamegaraj'da 4500 liraya satılıyor ama bu bütcede RTX 3060/Ti/3070 beklemek daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Önerin ve yorumun için teşekkür ederim kanka

Gigabyte 3 fanlımı ? Gaming olmasın o ?

ama bro bir 2 aya 3060 fln çıkacak onuda alabilirsin.
Kankam bu pc toplama benim için çok stresli geçti. Yaklaşık 8 aydır bekliyorum dolar dussun yok parca gelsin falan filan derken burama kadar geldi yani. Zaten 3 4 güne toplayıp ilerleyen zamanlarda geliştirmeyi düşünüyorum

Geri