Neler Yeni

Zowie EC2 vs Steelseries Sense İ Ten Hangisi alınmalı ?

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
Cs go oynuyorsaniz tamamem cs oynayacaksaniz zowie alin, yukarida yazdigima cevap yazsaydiniz keske daha rahat yardim edebilirim size cunku ec1
Modelini kullaniyorum. Rahatligi vb harika mouseun yani eline harika oturuyor ve cok iyi hissettiriyor. Fakat mouseun tekerlegini yan tuslarini aktif kullaniyorum benim icin onemli derseniz zowie’den uzak durun.
Boyutlarını sormuştum hocam ama sorun yok, şuan kullandığım mouse un yan ve dpi tuşu rahatsız ettiği için değiştirmek istiyorum bunun sebebi ise mesela bir fps oyunundayken yanlışlıkla hep elim dpi ya gidiyor olması

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Boyutlarını sormuştum hocam ama sorun yok, şuan kullandığım mouse un yan ve dpi tuşu rahatsız ettiği için değiştirmek istiyorum bunun sebebi ise mesela bir fps oyunundayken yanlışlıkla hep elim dpi ya gidiyor olması. Elim bilekten 20 cm idi ec1 sectim sizin bilekten orta parmagin sonuna kadar kac cm?
Hocam soyle soyleyeyim yan tuslari aktif kullaniyorsaniz zowie onermeem ayni sekilde mouseun tekerlegi de oldukca kalitesiz yani basim hisleri cok kotu, fakat yan tuslara elinim carpmasi vb gibi bir durum hic yasamadim ki dpi tusu da arkada ona da basmaniza imkan yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,982
Üyeler
163,419
Son üye
Foolish06
Top Bottom