Neler Yeni

Zowie XL2546K Alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar sizce 14 bin tl değer mi yoksa Dell aw2523hf 360hz modeline mi bakayim fps oyuncusuyum o yüzden iyi bir şey istiyorum yada bu fiyatlara başka alternatifler var mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

M_F_Y_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan
Hocam ama Zowie ton panel bazen diyorlar gölge yaratabiliyor diye oturuş pozisyonunda doğru mu çünkü biraz sinir bozucu bir durum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dell için ne dersiniz?
xl2546 kullanıyorum kısaca tam olmasada yandan yukardan bakınca normal renklerde olmuyo karanlık gozukuyo monıtore dumduz bakmak gerek yatrak bakınca flaan golgelenme oluıyo ama monıtor fazla donuyo saga sola assaga yatış pozıyonuna göre oynatırsın ben oyle yapıyorum :)

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
xl2546 kullanıyorum kısaca tam olmasada yandan yukardan bakınca normal renklerde olmuyo karanlık gozukuyo monıtore dumduz bakmak gerek yatrak bakınca flaan golgelenme oluıyo ama monıtor fazla donuyo saga sola assaga yatış pozıyonuna göre oynatırsın ben oyle yapıyorum :)
Evet gölge durumu çok mu etkiliyor bu modelde.

Birde Dell ile arasında kaldım Dell den 2k daha pahalı o yüzden birisi 360hz birisi 240 ona göre bakıyorum.

Zowie özelliğinden dolayıda.

Arkadaşlar cevap bekliyorum.

Son düzenleme:

M_F_Y_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Furkan
ben 240hz alıanware yada xl2546 alıcaktım karar verdım xl aldım 360 hz alıanware kullana arkadaşlarım var onlar memnun değil ama bılemıcem ben şahsen alırdım yerıdne olsam cunku cok guzel zowie ozellık falan olrakta fps tarzı oyunlar oynuyorum ben cok fazla şekılde cs ve valodan cıkmıyorum soloda apex ve r6 oynuyorum ve guzel bı monıtor ama mesela yatarak bıseyler ızlemem gerektıgınde monıtoru kendıme cekmem lazım duz konumda golge yapıyo ama sıkıntı değil cevırmek donme acısı cok fazla ben almanı tavsiye ederım ama tabıkıde tr de oldugumuz ıcın fıyatta onemlı oldu (ben 75 hzden geçtım)

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Mete C. E.
Cs go, pubg vb, hatta çoğu mmorpg’de pvp, pk için zowie rakipsiz maalesef.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
ben 240hz alıanware yada xl2546 alıcaktım karar verdım xl aldım 360 hz alıanware kullana arkadaşlarım var onlar memnun değil ama bılemıcem ben şahsen alırdım yerıdne olsam cunku cok guzel zowie ozellık falan olrakta fps tarzı oyunlar oynuyorum ben cok fazla şekılde cs ve valodan cıkmıyorum soloda apex ve r6 oynuyorum ve guzel bı monıtor ama mesela yatarak bıseyler ızlemem gerektıgınde monıtoru kendıme cekmem lazım duz konumda golge yapıyo ama sıkıntı değil cevırmek donme acısı cok fazla ben almanı tavsiye ederım ama tabıkıde tr de oldugumuz ıcın fıyatta onemlı oldu (ben 75 hzden geçtım)
Bende sizin gibi 75hz den geçeceğim o zaman zowie bakacağım birde neden memnun değiller bir sıkıntısı mı var kronik?

Cs go, PUBG vb, hatta çoğu mmorpg’de pvp, pk için zowie rakipsiz maalesef.
O zaman zowie alıp geçeyim mi?

Cs go, PUBG vb, hatta çoğu mmorpg’de pvp, pk için zowie rakipsiz maalesef.
Çok kaliteli görüntü alırken tn panele geçip pişman olmaktan biraz korkuyorum.

avria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
avria
espor düşünmüyorsan alienware tercih etmelisin.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf
Mücadele online oyunlar için tercih edilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular