Neler Yeni

🔥İndirim ZTE Red Magic 10 Pro 45.999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih Kudu
Linke tıkladığımda sebebini bilmiyorum ama kaspersky truva atı virüsü tespit etti dikkatli olun.
Ekran görüntüsü .jpg

ConquerorXIV

80+ Gold
cihazı çok beğendim s24 ultra almaktansa bunu mu alsam ama yazılımsal olarak nasıl güvenilir mi

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Muhammet Kürkçü
cihazı çok beğendim s24 ultra almaktansa bunu mu alsam ama yazılımsal olarak nasıl güvenilir mi
Yazılım konusunda sıkıntı çıkmaz ama cihaz Samsung gibi uzun süreler güvenlik güncellemesi almıyor onu hesaba katın lütfen. Birde kamera olarak Samsung yanına yaklaşamaz onuda hesaba katın.

ConquerorXIV

80+ Gold
Yazılım konusunda sıkıntı çıkmaz ama cihaz Samsung gibi uzun süreler güvenlik güncellemesi almıyor onu hesaba katın lütfen. Birde kamera olarak Samsung yanına yaklaşamaz onuda hesaba katın.
fiyat farkı var hocam tabi ki kameraları denk tutmayacağız

ConquerorXIV

80+ Gold
Eğer yurt dışı telefon bir seçenek değilse ve ortalama bir kamera sizin için yeterli ise gayet alınabilecek bir telefon hocam.
ekran altı kamera olması hoşuma gitti yoksa oyun oynamak için almıyorum benim için ekran ve yazılım önemli ve pil pili baya fark ediyor neyse bakalım belki de yurt dışı s25 ultra alırım

bende a80 var yedek telefon olarak duruyo onun da ekran full arka kamera dönüp öne geliyor keşke samsung öyle telefon yapsa

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Muhammet Kürkçü
ekran altı kamera olması hoşuma gitti yoksa oyun oynamak için almıyorum benim için ekran ve yazılım önemli ve pil pili baya fark ediyor neyse bakalım belki de yurt dışı s25 ultra alırım

bende a80 var yedek telefon olarak duruyo onun da ekran full arka kamera dönüp öne geliyor keşke samsung öyle telefon yapsa
Full Ekranlı telefonları bende çok seviyorum önceden xiaomi mi 9t pro kullanıyordum. S25 ultra daha mantıklı olur ama server kayıt ne zaman gelir Allah bilir.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Gökhan
dün bu konuyu gördüm takibe aldım ama bugün s25i eğitim indirimi ile 43kye aldım.

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
Zte nubia z7 kullanıyordum çok kaliteli telefondu heytt be

Top Bottom