Neler Yeni

🔥İndirim ZTE Red Magic 10 Pro 45.999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
nightlessx
Evet telefon spesifik bir kitleye göre üretilmiş ama kesinlikle günlük kullanılmayacak bir telefon değil hocam herşekilde her işi görür
Benim için boyut olarak ilkten eleniyor zaten, tuğla gibi değil tasarımı ama ele cebe oturacak türden de boyutlarda değil maalesef.

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,464
İsim
Oğuz Oğuz

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Muhammet Kürkçü
Benim için boyut olarak ilkten eleniyor zaten, tuğla gibi değil tasarımı ama ele cebe oturacak türden de boyutlarda değil maalesef.
Eğer boyuttan direk elerseniz zaten neredeyse tüm amiral gemisi telefonları elemek zorundasınız hocam.

mR.Cndr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
MURAT ÇANDIR
Arkadaşlar mi.com/tr ve mieko.com.tr üzerinden satınalma yaptığınızda, olası sıkıntılı cihaz denk gelirse satış sonrası hizmetleri sıfırın altında. Mieko şirketinin ticaret sicilde herhangi bir kaydı yok. Mi.com/tr üzerinden cihaz alınca fatura DG Teknoloji ... Ltd. Şti. Üzerinden gelir. İsim Türk firması ismine benzesede, ticaret sicilde firma kurucusu Çinli bir zaat. Kısacası cihazı aldınız hatasız ise çok problem yok gibi. Diğer türlü paranızla rezil olma durumunuz var kısa ve uzun vadede. Bu riski satınalma yaparken dikkate almanızda fayda var.

123kral14

80+ Silver
poco x7 ve x7 pro modelleriyle de iyi fiyatlarıyla çıktı
x7 yd almanın ne gibi sorunları olur sarı sitede birçok ilanı var 15k dan yazılım garantili vs. deniyor

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,464
İsim
Oğuz Oğuz
Karar verin 8 gen 2 mi 8 elite mii?

1738351210840.png

mR.Cndr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
MURAT ÇANDIR
poco x7 ve x7 pro modelleriyle de iyi fiyatlarıyla çıktı
x7 yd almanın ne gibi sorunları olur sarı sitede birçok ilanı var 15k dan yazılım garantili vs. deniyor
Yd. Almanın hiçbir sakıncası yok. Cihaz konusunda ise x7pro da kullandıkları hoparlör tam bir fiyasko. Aşırı baş ağrısı yapıyor. Çok kalitesiz. Ses problem olmaz sa, ki olmaması mümkün değil gibi her türlü maruz kalıyorsunuz, piyasada 40k bandına kadar en f/p cihaz. Pubg akıcı ayarlarda 120fps en ufak kasma donma yapmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yd. Almanın hiçbir sakıncası yok. Cihaz konusunda ise x7pro da kullandıkları hoparlör tam bir fiyasko. Aşırı baş ağrısı yapıyor. Çok kalitesiz. Ses problem olmaz sa, ki olmaması mümkün değil gibi her türlü maruz kalıyorsunuz, piyasada 40k bandına kadar en f/p cihaz. Pubg akıcı ayarlarda 120fps en ufak kasma donma yapmıyor.
Hatta şunuda ekleyeyim, dünyada mt 8400ultrayı kullanan ve bt6.0 destekleyen tek telefon.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,586
İsim
uwu
Bu fiyata bedava. Bi fiyatın az altında 8 elite yd telefon alınıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kamera için nubia alınmaz. s23u dan z60u'ya geçmiş biri olarak bana güven :D
kamera olarak s23u yu kast ettim ekranları belki denktir orasını pek incelemedim

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf Yılmaz
REDMAGIC2000 kodunu kullanın. Snapdragon 8 Elite kullanan en ucuz telefon. Bayağı iyi cihaz ama sadece telefondan oyun oynamak için bir telefona bu kadar parayı kim verir orası düşündürücü.

Suanlik snapdragon elite işlemcili telefon almayın çok güçlü olmasının yanı sıra çok ısınıyor güçlü olduğu için ve hayvan gibi batarya istiyor çok fazla şarj yiyor işlemci

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Muhammet Kürkçü
Suanlik snapdragon elite işlemcili telefon almayın çok güçlü olmasının yanı sıra çok ısınıyor güçlü olduğu için ve hayvan gibi batarya istiyor çok fazla şarj yiyor işlemci
Hocam günlük kullanımda cihazın ısınıp çok fazla batarya çekeceğini sanmıyorum. Oyunlarda ayarları biraz açarsanız ısınması gayet normal.

Robius

80+ Bronze
Screenshot 2025-01-31 at 22-40-06 Samsung Galaxy S25 Ultra review Lab tests - display battery ...png

Top Bottom