Neler Yeni

ZTE ZXHN H3600 SUPERONLİNE MODEM

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
murat kaya
Herkese selamlar arkadaşlar geçenlerde dolap üzerinden zte zxhn h3600 modem aldım (turkcell logolu) cüzi bir fiyata. Wifi 6 modem olduğu için içim ısındı modeme kullanmak istiyorum fakat arayüze girdiğimde sağlayıcımın bilgilerini girmeme rağmen internet ışığı kırmızı yanıyor. evimde fiber internet var nokia marka turk telekom logolu ont ile beraber turk telekom logolu baska bir modem kullanıyorum.

Not: Turknet şuan kullanmış olduğum sağlayıcım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Walter White
Herkese selamlar arkadaşlar geçenlerde dolap üzerinden zte zxhn h3600 modem aldım (turkcell logolu) cüzi bir fiyata. Wifi 6 modem olduğu için içim ısındı modeme kullanmak istiyorum fakat arayüze girdiğimde sağlayıcımın bilgilerini girmeme rağmen internet ışığı kırmızı yanıyor. evimde fiber internet var nokia marka turk telekom logolu ont ile beraber turk telekom logolu baska bir modem kullanıyorum.

Not: Turknet şuan kullanmış olduğum sağlayıcım.
VLAN ID değerini girdin mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
murat kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VLAN ID değerini girdin mi?
kusura bakmayın anlamadım ama kendi yaptığımı söyle anlatayım arayüze girip wan kısmında internet bölümüne kullanıcı adı ve şifre bilgisini doldurdum. ayrıca turkneti arayıp verdikleri modemin mac filtremesi olup olmadığını sorduğumda istediğiniz modemi kullanabilirsiniz şeklinde cevap aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Walter White
kusura bakmayın anlamadım ama kendi yaptığımı söyle anlatayım arayüze girip wan kısmında internet bölümüne kullanıcı adı ve şifre bilgisini doldurdum. ayrıca turkneti arayıp verdikleri modemin mac filtremesi olup olmadığını sorduğumda istediğiniz modemi kullanabilirsiniz şeklinde cevap aldım.
VLAN ID'yi 35 girmek kalmış geriye bir tek. Onu da yap düzelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
murat kaya
VLAN ID girebileceğim kısım maalesef yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
murat kaya
da.png

"VID" diye de geçiyor bazen, kurcalayın biraz.
ben bulamadım yada yok buyrun önerilerinizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Walter White
maalesef hiç bir yerde yok. acaba firmanın modemi olduğu için yazılımsal olarak kısıtlı olabilir mi ?
Modemde çok ağır kısıtlama var anlaşılan.
Root vs. modemin yazılımsal bir çeşit yöntemler ile kısıtlamayı kaldıran yollar var ancak onu pek bilmiyorum. Internet den araştırmak lazım çeşitli forumlarda yapanlar vardır mutlaka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,192
Üyeler
170,683
Son üye
emirtuna
Top Bottom