Zula için 7000TL Sistem önerisi

LMAO

7000 çok az bütçeyi minimum 40.000TL'ye çıkarman lazım.

Zula tamamen bir Türk oyunu değil diye biliyorum Türk olsa bile herkes genellikle pay2win olduğu için sevmiyor
hocam ben zula oynayın oynamazsanız vatan hainisiniz demedim kimseye sadece böyle tiplerden nefret ediyorum yerli üretilen herşeye bi kulp takıyorlar çamur atıyorlar ithal olan herşeyinde yalakalığını yapıp yerlere göklere sığdıramıyorlar bunu belirtmek istedimde malum tarafın sempatizanları kuş uçsa hükümetten bildiklerini için en ufak eleştiye tahammüleri yok 🤗

hocam ben zula oynayın oynamazsanız vatan hainisiniz demedim kimseye sadece böyle tiplerden nefret ediyorum yerli üretilen herşeye bi kulp takıyorlar çamur atıyorlar ithal olan herşeyinde yalakalığını yapıp yerlere göklere sığdıramıyorlar bunu belirtmek istedimde malum tarafın sempatizanları kuş uçsa hükümetten bildiklerini için en ufak eleştiye tahammüleri yok 🤗
Tabi böyle düşünenler de var oynamayıp çamur atanlar var ben şahsen oynadım ama mesela sabotaj oynamadım ama kötü yorum duymadım hakkında fazla burda zulanın p2win olması çok insanlar için kötü yoruma açık oluyor bir de cs çakması diyolar haklılar aslında biraz :D

Geri