Neler Yeni

Zula Neden Bu Kadar Linçleniyor?

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
P2W olması ve oyuncu kitlesi.

-CrawL

80+ Gold
Hayır :D daha birsürü sebebi var.
İşte bu yüzden demişsin ondan birsürü sebebi var dedim :D
1623148676647.png

Şu fotoyu atmasam rahat edemezdim :D

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
arkadaşımla vs atarken farkettim ki noscope sniper oynarken ne sen ne de rakibin kıpırdamasan da mermi dışarı saçma yerlere uçuyor ve bende sniperlarla iy iolduğumdan diker alt f4 çekip oyunu sildim

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Haritalar Çalıntı, Milli Değerler Sömürülüyor, Silahlar Islık Çalıyor, Ateş Ettiğini Veya Yürüdüğünü Anlamıyorsun, Tatmin Etmiyor İnsanı Vuruşlar, P2W Bir Oyun Para Basıp Silahını +7 Yapanlar Ağlatıyor Ortalığı, Kitlesi Ya Sponsor (Örneğin Kendine Müzisyen) Yada Velet, İlk Baştada Söylediğim Gibi Haritalar Farklı Oyunlardan Çalıp Türk Bayrağı Ve Cami Ekliyorlar Bide Adını Değiştirip Koyuyorlar Oyuna Yeni Harita Diye. Güzel Oyun Diyende Ya Camiye Türk Bayrağına Kanmıştır Yada Max Yaşı 8’dir. İyi Günler

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Para 🤑

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,966
İsim
göksel yurtcan
Sizce yerli oyunumuz Zulanın p2w dışında ne gibi sorunları var ve neden bu kadar linçleniyor?
çok p2w+milli değerlerden prim kasıyor+grafikler kötü+hasar bugu var+kitlesi aşırı çöp eski alt takımı bol oyuncuların hepsi bıraktı+haritalar dandik şekilde yapımış+genel olarak haritaların tamamı csgo dan çalıntı ve kötü modellenmiş

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
P2W Bir Oyun Kredi Kartı Savaşıyor Mübarek
2.si Oyuncu Kitlesi
3.Oyunun Çok Kötü Optimizasyon Olarak Berbat 1 yıldır 32 Bitlerde Sorun Düzelteceğiz Demişlerdi Çok Çok Sonra Düzeldi Baglar Oyun Hatarları Gerkesiz Crashlar Güncelllemelerin Geldiği İlk GÜN Frame Drop Sorunları
4. Gelişmeyen bir oyun Tamam p2w sin ama insan en azından gelişir yani çanakkale ekleyerek türk gururndan prim kastırlar mesela bunun gibi işte türk mapi ekliyorlar prim kasıyrolar
ve çok daha fazlası
Mesaj otomatik birleştirildi:

P2W Bir Oyun Kredi Kartı Savaşıyor Mübarek
2.si Oyuncu Kitlesi
3.Oyunun Çok Kötü Optimizasyon Olarak Berbat 1 yıldır 32 Bitlerde Sorun Düzelteceğiz Demişlerdi Çok Çok Sonra Düzeldi Baglar Oyun Hatarları Gerkesiz Crashlar Güncelllemelerin Geldiği İlk GÜN Frame Drop Sorunları
4. Gelişmeyen bir oyun Tamam p2w sin ama insan en azından gelişir yani çanakkale ekleyerek türk gururndan prim kastırlar mesela bunun gibi işte türk mapi ekliyorlar prim kasıyrolar
ve çok daha fazlası
ekleme + olayı ve mekanik olarak da berbat bir oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
oyunun ilk çıkışından beri arayüzünü değiştirmemiş, ama para getiren özellikleri ardı ardına ekleyen oyundur kendisi.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
2016'dan beri oynadığım oyundur kendisi. Hesabım oyunda ki sayılı nadir hesaplardan biridir. Burada eleştiren arkadaşların söylediği bir çok şey doğru bazı katılmadığım yerler var ama çoğu doğru. Oyun P2W bir oyun olarak çıktı piyasaya ve uzun süre öyle devam etti ama şuan oyuncu kaybettiğinden dolayı geri adım attı ve her oyunda olan para verirsen daha hızlı gelişirsin ama para vermezsen de yine gelişirsin mantığına döndü. Mekanikler ve oynanış kötü evet yıllardır oynuyorum ama nasıl oynuyorum bir sorun sinirden çıldırdığım anlar çok oluyor.
Haritalar CS'den alıntı denilmiş, doğru ama bence o haritaların burada da olması güzel çünkü çok fazla kişi cs'de ki haritaları sever ve oynamaktan zevk alır DUST 2 en büyük örnek bunların olması güzel ama kopyala yapıştır olması kötü tabii ki. Özetle zula dediğimiz bu oyun iyi ellerde olsa şuan çok daha başka yerlerde olurdu bundan eminim ama öyle bir geliştirici ekibi öyle bir yönetimi var ki oyunda ki sorunları düzeltmek yerine hadi desen getirelim diyorlar oynanışı bozan problemleri düzeltmek yerine hadi battle royal yapalım dediler, ve yaptılar da ama 5 para etmez, işte bu dediklerim olduğu için ve bu bahsettiğim şeyleri yapmadıkları için şuan kendi milletinden bile linç yiyen bir oyun. Biz yıllardır bu oyunu oynayan 20 kişilik bir ekibiz başka oyuna geçemedik bir türlü kiminin sistemi kötü oynayamam dedi bizde oynamadık kimisi saçma sapan bir oyuna geçti biz kabul etmedik ama şuan araştırıyoruz yıllarını veren birisi olarak güzel bir oyun indirir indirmez bütün emeğimi çöpe atıp bırakırım zulayı çünkü bu oyundan bi cacık olmaz.

Top Bottom