FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Ben heves edip indirmiştim 1 saat sonra sildim2 yıl iyi dayanmışsın ben 1 yıl oynayıp sildim (6 ayda olabilir)
Ben heves edip indirmiştim 1 saat sonra sildim2 yıl iyi dayanmışsın ben 1 yıl oynayıp sildim (6 ayda olabilir)
Marka basma olayı burda bile var xdneredeyse bütün mapları başka oyunlardan alınmış. Kendine has bir fps oyunu değil ve pay 2 win daha ne olsun ki? bir şey kötüyse yerli olması onu yücelteceğimiz veya öveceğimiz anlamına gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
VASAT BİR OYUN!
"gençleştim resmen bu kadar mı fark eder ?"Ben heves edip indirmiştim 1 saat sonra sildim
Hayır daha birsürü sebebi var.Ya para basıp anında zengin olacaksın. Ya da uzun süre çalışıp zengin olacaksın. İşte bu yüzden.
silah sekme mantığı p2w olması bir de Türkiye haritaları diye cs haritaları yutturmaları ayrıca kitlesiSizce yerli oyunumuz Zulanın p2w dışında ne gibi sorunları var ve neden bu kadar linçleniyor?
Hocam mesela Erzurum konusu da böyle. Dini milli değerlerimizi kullanarak Türk oyunculari kandırıyor sömürüyorlar diyorlar da. Diğer oynadığımız yabancı oyunların çoğunda hristiyanlik başta olmak üzere butun dinleri kullanıyorlar. Erzurum da cami var tepki gösteriyorlar. Diğer yabancı oyunların hepsinde kilise var neden buna tepki göstermiyorlar madem?ülkemizdeki insanların çoğu ülke bir şey yapmıyor der ve bir şey yaptıklarında ise tutmazlar aksine linçlerler benim düşüncem bu .
Gayet güzel bir oyun.
Çok haklısınHocam mesela Erzurum konusu da böyle. Dini milli değerlerimizi kullanarak Türk oyunculari kandırıyor sömürüyorlar diyorlar da. Diğer oynadığımız yabancı oyunların çoğunda hristiyanlik başta olmak üzere butun dinleri kullanıyorlar. Erzurum da cami var tepki gösteriyorlar. Diğer yabancı oyunların hepsinde kilise var neden buna tepki göstermiyorlar madem?
Hocam mesela Erzurum konusu da böyle. Dini milli değerlerimizi kullanarak Türk oyunculari kandırıyor sömürüyorlar diyorlar da. Diğer oynadığımız yabancı oyunların çoğunda hristiyanlik başta olmak üzere butun dinleri kullanıyorlar. Erzurum da cami var tepki gösteriyorlar. Diğer yabancı oyunların hepsinde kilise var neden buna tepki göstermiyorlar madem?
COPY PASTESizce yerli oyunumuz Zulanın p2w dışında ne gibi sorunları var ve neden bu kadar linçleniyor?
Kanser kitle her oyunda olan bir şey benceTırt mekanik,
Kanser kitle,
P2W.