Zula saçmalığı

Zamanında ben de oynadım Zula'yı ciddi olarak. Espor takımlarına rahat girebilecek kapasitedeydim ve kendi düzenledikleri turnuvada kıl payı ödülü kaçırmıştık. Oyun Espor'a hazır bir oyun değil. Aslında çok fazla kötü yanını sayarım Zula'nın ama şu anda kendimi yorasım gelmiyor :D. Bi' bardak soğuk su iç, oynamayı bırak. Başka yapabilecek bir şey yok zaten.

Arkadaşlar şuan Intel duos t6600 (2009 1. Çeyrek) 3gb RAM 32mb VRAM pcye sahibim mecburen tek oynayabileceğim oyun zula oluyordu ne kadar istemesem de 2 arkadaş baya kastığımız bir hesap vardı süngüler terminator falan baya vardı sonra bir akşam oyuna girdim normal oynadım sabah kalkıp tekrar girdim hileden 2070e kadar banlanmışım! Yani eminim %100 açmadım arkadaşım da açmadı zaten hile işlerinden korkuyor o sevmiyor ben destekten yazdım böyle böyle bir yanlışlık var diye yanlışlık yok dediler 10larca para yatırdım ve sadece skin var sakın oynamayın oynatmayı hem optimizasyon sıkıntılı hem pay2win hem veledler var onu geçtim tüm mapler girişler hepsi çalıntı sözde%100 türk yapımı falan şu bu csde ki mapleri texture packleri değiştirip koymuşlar mecbur kaldığım için oynamıştım param boşa gitti ve oyunda m4 diye başlangıç silahı var arkadaşımla ekstra hesap açıp test ettik m468 tek atıyor kafaya m4a1 6-7 mermide anca ölüyor oynamayın oynatmayın
Oyun p2w den başka bir şey değil başta para yatırmadan keşke "oynamayın oynatmayın" görüşünde olsaydın p2w olan oyunlar rezalet...

Zula saçmalıktır. Zulaya neden para yatırdın?
Valla ablacım bu zulatuber mıdır nedir oynarken onları da takip ediyordum baya övdüler işte çok ucuz falan bide kasa açılımı sarıyor ya harcadıkça harcayası geliyor insanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun p2w den başka bir şey değil başta para yatırmadan keşke "oynamayın oynatmayın" görüşünde olsaydın p2w olan oyunlar rezalet...
Knk başka oynayacak oyun yok ki hiçbişi açmıyor senin önerebileceğin oyun varmı

Ban yedikten sonra oyunu kötülemek de ayrı sıkıntı
Evet bazıları velet diyor

Valla ablacım bu zulatuber mıdır nedir oynarken onları da takip ediyordum baya övdüler işte çok ucuz falan bide kasa açılımı sarıyor ya harcadıkça harcayası geliyor insanın

Bende arkadaşımın hesabına en az 100TL+ Yatırdım toplam. Beraber kullanıyorduk hesabı artık bıraktım. Oyunda kimse eşit değil. BattleRoyalede + Lı silah olması aşırı saçma zaten.

Kesinlikle CS&GO öneririm. Zuladan o oyuna geçtim çok ama çok iyi sarıyor.

Bende arkadaşımın hesabına en az 100TL+ Yatırdım toplam. Beraber kullanıyorduk hesabı artık bıraktım. Oyunda kimse eşit değil. BattleRoyalede + Lı silah olması aşırı saçma zaten.
Direk + sistemi çok saçma ama artık değiştiremezler

Mta Battle royale , Counter Strike 1.6 , Half Life Serisi , L4d2 , Killing Floor. sayamadığım tonlarca oyun üstelik oynatır her pc.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,100
Üyeler
189,034
Son üye
Emre Estella
Geri