B0ra
80+ Bronze
Atın ama ben anlamamYinede atayım
Atın ama ben anlamamYinede atayım
hocam monitörde no signal yazacak kadar oyunla alakalı çökme olması olabilir mi ki ?kanka zula bi garip bende gtx 750 var bilen bilir zula için en az 150fps vermesi gerekir ama bende 50 fps verdi zamanında geçen gün yükledim girdim aynı şeyi veriyor oyunda optimizasyon diye bir şey yok sonra sildim zaten
ben de lolde oluyordu sanırım ben monitörü güncelleyip tekrar açtığımda olmadı. Sen de deneyebilirsin ben öyle çözdüm (en güncelini kur)hocam monitörde no signal yazacak kadar oyunla alakalı çökme olması olabilir mi ki ?
monitörün yazılımını mı ?ben de lolde oluyordu sanırım ben monitörü güncelleyip tekrar açtığımda olmadı. Sen de deneyebilirsin ben öyle çözdüm (en güncelini kur)
yani driverını kurabilirsin. sitesine git modeli arat bulursun eğer olursa ne mutlumonitörün yazılımını mı ?
teşekkürleryani driverını kurabilirsin. sitesine git modeli arat bulursun eğer olursa ne mutlu
Minidump işlerinden anlamıyorum hocam maalesef.Minidump dosyasına işler mi bu sizce. Gerekse atayım mı ?
Bence zulayı bırakmak için harika bir fırsatArkadaşlar sadece zulada oluyor diğer oyunlarda olmuyor. (Nadir) 240hz de kullanmadan dolayı bir sıkıntı mı ?
(Bu sistemle neden zula oynuyorsun demeyin arkadaşlarımla arada girdiğim için)
Hocam the foresttede oldu.Bence zulayı bırakmak için harika bir fırsat
The foresttede oldu.Minidump işlerinden anlamıyorum hocam maalesef.
Bu yorumu yapmam seni ilgilendirirmi peki ?Bu kimseyi ilgilendirmez.
Sebep Zula değil o zaman. Senin aklına başka bir sorun kaynağı geliyor mu?The foresttede oldu.