Neler Yeni

Zula'ya 100TL Yatıracağım Ne Önerirsiniz?

Aykut D.

80+ Gold

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Volkan
kumar? :D sweet bonzaya at diyorum sanki de kumar diyor :D
AYNI şeyin laciverti siz bir umut atıyorsunuz parayı kar etcem diye taaak düşüyor o ara zenginler zaten satmış ölüyor en tepede tak düşünce geri alıyorlar sizde kaybettiğiniz üç kuruşla kalıyorsunuz buna da riskli yatırım diyorsunuz Allah akıl fikir versin kardeşim size :D kumardan tek farkı yatırım adı altında makyajlanmış olması :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
AYNI şeyin laciverti siz bir umut atıyorsunuz parayı kar etcem diye taaak düşüyor o ara zenginler zaten satmış ölüyor en tepede tak düşünce geri alıyorlar sizde kaybettiğiniz üç kuruşla kalıyorsunuz buna da riskli yatırım diyorsunuz Allah akıl fikir versin kardeşim size :D kumardan tek farkı yatırım adı altında makyajlanmış olması :D
araştırmadan yorum yaptığın için böyle bi yorum yapıyosun hocam, bilmiyorsan sorun değil. Bi kaç shitcoine denk gelmişsin o kadar.

Merkeziyetsiz yapay zeka kumar mı? :D

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
Selim
zulayı hiç sevmem yapımcı firmasının da ben şahsi olarak paragöz olduğunu düşünmekteyim fakat insanımız nonname 3.5k 2.5k mesajı olan sosyalite yaşantısından uzak insanların saçma fikirlerini dinletilmesi dayatılıyor maalesef para senin paran dostum 100 lira 100 liradır istersen oyuna yatır istersen yemek ye istersen git başka şekilde değerlendir seni ne mutlu ediyor ya da edecekse onu yap noname bahsettiğim insanları dinlemektense.
Şimdi kinght çakması mobil oyun çıkacak sen oraya bak birde ne deli para yatiracaklar adamlar erken erişim ödülünü bile önceden para yatirmayana vermiyoruz diyor 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
lalo
o ne bilmiyorum, boğa dönemine giriyoruz, 100tl az gelebilir ancak asimetrik risk alıp paranı katlayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eleştiri yapardımda obez geliştiricileri dava açar. :D
yalan söyleme türk yapımcılar olduğu için öyle diyorsun hem çanakkale haritası bile var

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
yunusemre

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Alican ekinci
gel wolfteam e yatır takla atak.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
yalan söyleme türk yapımcılar olduğu için öyle diyorsun hem çanakkale haritası bile var
? türk düşmanı mıyım niye ondan diyim ki, röportajlarını ve mağdurlarından haberin var mı :D

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
yunusemre

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl G
o ne bilmiyorum, boğa dönemine giriyoruz, 100tl az gelebilir ancak asimetrik risk alıp paranı katlayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eleştiri yapardımda obez geliştiricileri dava açar. :D
atış serbest hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,207
Üyeler
162,651
Son üye
Ceenga