Ben bu cihazla alakalı yorumları cok okuyorum. Şu cihaza alınmaz diyenler bence teknolojiden geçtim alışverişten anlamayan insanlar. Bu donanımı Xiaomi...
o gördüklerin çeyreği değil:) sadece dahili bir kaç tanesi
3 tane 5 li dock istasyonum var
çoğu biraderiin raw fotoları videoları 30tb civarı
benim şahsi...
Sistemimi yeni nesil bir kuruluma geçeceğim için komple satıyorum. Tüm parçalar özenle kullanılmış olup, bakımları düzenli yapılmıştır. Güncel tüm oyunları...
Merhabalar kendime sistem topluyorum.
Geçenlerde bir arkadaştan uyguna 32gb ram,11400f, h510m-f anakart, 120mm sıvı soğutma ve asus tuf gt301 kasa satın...
Sadece cpu için bi benchmark yaptığında bu süreçte ekran kartı çalışmadığı ve diğer bileşenlerde zorlanmadığı için tek başına işlemci sıcaklığını görürsün...
Bahsettiğim değer bu arada işaretlediğim değer, CPU PACKAGE değeri 80'de iken cpu 69 falan oluyor, CPU PACKAGE 70-75'de iken cpu 60-65 arasında takılıyor.
İyi geri dönüşler görmüstüm. Coil whine olmayan bi karta denk geldiğin müddetçe işini görür. Kronik sorunu olup olmadığını araştırman lazım ama emin değilim.
İyi geri dönüşler görmüstüm. Coil whine olmayan bi karta denk geldiğin müddetçe işini görür. Kronik sorunu olup olmadığını araştırman lazım ama emin değilim.