ZOTAC GeForce RTX 5080 - 63.434 TL

Değil hocam o incelemeyi kim yaptıysa izlemeyin, solid için evet güzel bir kart ama solid core bildiğimiz basit bir kart iş görüyor mu? Kesinlikle ama o kadar galax 1 click inno3d 3x oc v.b. neyse solid core o aslında gerçi 3x oc modeli daha iyi bir model hatta güzel bir model desem abartmış olmam keşke bu fiyatlara galax ex gamer veya 3x oc düşse. İncelemeyi atarsanız bende bir daha bakayım belki benim gözümden kaçtı ama sanmıyorum.
Aşağıya linki bıraktım makalesi de var okuyabilirsiniz. Kaynak kısıtlı olduğundan 4 farklı ai'nin pro modelinde araştırma yapınca çoğu üst segment olduğunu söylüyor. Kesinlikle galax 1 click inno3d 3x oc gibi alt seviyelerde bir kart olduğunu düşünmüyorum bu bence bariz. Teardown görsellerine baktım soğutma gerçekten çok kapsamlı tasarlanmış.

Aşağıya linki bıraktım makalesi de var okuyabilirsiniz. Kaynak kısıtlı olduğundan 4 farklı ai'nin pro modelinde araştırma yapınca çoğu üst segment olduğunu söylüyor. Kesinlikle galax 1 click inno3d 3x oc gibi alt seviyelerde bir kart olduğunu düşünmüyorum bu bence bariz. Teardown görsellerine baktım soğutma gerçekten çok kapsamlı tasarlanmış.

Hocam attığınız video benim de dediğim gibi solid modeli, solid core değil. Ayriyeten inno3d 3x oc modeli mid tier, buhar odası mevcut bir modeldir düşünüldüğü gibi giriş değildir, giriş olan 3x modeli.

yani şahsen 57-58K ikinci elden alır artan parayı anakart işlemci ram'e yatırırdım

oha lan forumda ikinci kütahyalıyı buldum
Hatta Tavşanlı hocam :)
Bana taksitli her zaman daha mantıklı geliyor bu memlekette eğer ikinci elle çok fiyat farkı yoksa. Temmuzda maaşlara zam da gelecek, onu da düşünmek lazım.

stok gelmiş sanırım alınabilir gözüküyor sitede

Geri