ben satın aldım gelmedi şu an hemen mi geliyor yoksa bekletiyor muiyzico cashbacki gelmedi kampanyaya katıldım 400 lira geldi ama 500 gelmedi sonradan mı geliyor
hocam bunun süresi belli mi yoksa her an kapanabilir mi?Evet.
Hemen gelmediyse gelmez tahminimce ben aldım anında geldiben satın aldım gelmedi şu an hemen mi geliyor yoksa bekletiyor mu
her kampanyanın hangi tarihlere kadar geçerli olduğu iyizco sayfasında yazıyor.hocam bunun süresi belli mi yoksa her an kapanabilir mi?
Kral bende de gelen giden yok yeni aldım sana geldi mi?ben satın aldım gelmedi şu an hemen mi geliyor yoksa bekletiyor mu
Kampanyaya katıl demeden mi alıyorsunuz arkadaşlar? Anında yatıyor paraKral bende de gelen giden yok yeni aldım sana geldi mi?
Kral katıldım alışverişe başla yazıyor hatta iyzicoda katılmasam yazmazkiKampanyaya katıl demeden mi alıyorsunuz arkadaşlar? Anında yatıyor para
Vallahi ben bugün 3 siparişi verdim saniyesinde yattı her seferinde bilemiyorumKral katıldım alışverişe başla yazıyor hatta iyzicoda katılmasam yazmazki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parola da direk göndermesi gerekiyor ama yok bir şey
Ss atim miVallahi ben bugün 3 siparişi verdim saniyesinde yattı her seferinde bilemiyorum
Kimlik doğrulama yanlılığı gerek varmı iyzicodaVallahi ben bugün 3 siparişi verdim saniyesinde yattı her seferinde bilemiyorum
Bugün yattıKral bende de gelen giden yok yeni aldım sana geldi mi?
Ne kadar yattı?Bugün yattı