Toplama sistem Yardım 100k

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba. Ben mimarım iş için (3dsmax render) bilgisayar toplayacam. Pek bilgim yok. Daha doğrusu bilgim yüzeysel olarak var. Sizin kadar bilgili değilim ve yardımınıza ihtiyacım var.
Sistemi iş ağırlıklı olmak üzere render için alacam. Arada oyun da oynarım. çok uzatmadan durumu anlatayım. Vatan bilgisayara gittim ve ihtiyacıma göre bir sistem topladılar. Sistem mantıklı mı veya sizin önerebileceğiniz değişiklikler nelerdir. Yarın almayı düşünüyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bütçem 100k ya kadar çıkabilirim. Sadece kasa lazım.
WhatsApp Image 2025-05-26 at 00.27.20.webp

Kesinlikle alınmaz hocam uzak durun. Bu bütçeye çok rahat 5080+9800X3D dizilir. Ayrıca size 3D işlemci önermesi saçmalık. 3D işlemcileri oyun için. 9900X 9950X gibi işlemciler sizin için çok daha iyi olur.

Arkadaşlar merhaba. Ben mimarım iş için (3dsmax render) bilgisayar toplayacam. Pek bilgim yok. Daha doğrusu bilgim yüzeysel olarak var. Sizin kadar bilgili değilim ve yardımınıza ihtiyacım var.
Sistemi iş ağırlıklı olmak üzere render için alacam. Arada oyun da oynarım. çok uzatmadan durumu anlatayım. Vatan bilgisayara gittim ve ihtiyacıma göre bir sistem topladılar. Sistem mantıklı mı veya sizin önerebileceğiniz değişiklikler nelerdir. Yarın almayı düşünüyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bütçem 100k ya kadar çıkabilirim. Sadece kasa lazım.Alıntıyı görüntüle
aşırı saçma bi sistem...

Forumu düzenli olarak takip ediyorum fakat üyelik oluşturmamıştım. Bu sistem için üyelik oluşturdum ve bilinçli olarak almadım. Ne zaman aceleci davransam zarar ediyorum :) sistemi toplayan arkadaşa bu fiyata 5080 toplayabilir miyiz dedim. Hayır dedi. hazır sistem fiyatları ortalama 80k dedim. Bizim topladığımız sistem gibi kaliteli değil dedi. Tabi bilmiyorum muhtemelen onun dediği gibidir.
hocam yardımcı olur musunuz ? parçaları paylaşır mısınız ? veya hazır sistem linki atabilir misiniz ? Teşekkür ederim

Kesinlikle alınmaz hocam uzak durun. Bu bütçeye çok rahat 5080+9800X3D dizilir. Ayrıca size 3D işlemci önermesi saçmalık. 3D işlemcileri oyun için. 9900X 9950X gibi işlemciler sizin için çok daha iyi olur.
Hocam 3ds Max, Autocad, SketchUp, V-Ray, gibi mimarlık programları için 5080 9700x sistem mi 9900x-9950x 5070ti mı daha mantıklı olur?

Forumu düzenli olarak takip ediyorum fakat üyelik oluşturmamıştım. Bu sistem için üyelik oluşturdum ve bilinçli olarak almadım. Ne zaman aceleci davransam zarar ediyorum :) sistemi toplayan arkadaşa bu fiyata 5080 toplayabilir miyiz dedim. Hayır dedi. hazır sistem fiyatları ortalama 80k dedim. Bizim topladığımız sistem gibi kaliteli değil dedi. Tabi bilmiyorum muhtemelen onun dediği gibidir.
hocam yardımcı olur musunuz ? parçaları paylaşır mısınız ? veya hazır sistem linki atabilir misiniz ? Teşekkür ederim
rahat rahat 5080 ve 9900X 9950X işlemcili bir sistem toplanır bu paraya hocam

İptal edebiliyorsunuz değil mi o sistemi

Hocam 3ds Max, Autocad, SketchUp, V-Ray, gibi mimarlık programları için 5080 9700x sistem mi 9900x-9950x 5070ti mı daha mantıklı olur?
Bütçeye bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem olması zorunlu mu hocam?

Bütçeye bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem olması zorunlu mu hocam?
Hayır hazır olmak zorunda değil hocam. Parça parça yazma şansınız varsa ben alıp montajını yaptırırım. bütçe 100k ya kadar çıkabilirim. Fakat 70-80k bandında toplayabilirsem çok daha iyi olur :)

Hayır hazır olmak zorunda değil hocam. Parça parça yazma şansınız varsa ben alıp montajını yaptırırım. bütçe 100k ya kadar çıkabilirim. Fakat 70-80k bandında toplayabilirsem çok daha iyi olur :)
Eğer bütçenizi aşarsa kısmaya çalışırız hocam.
İşlemci
Anakart
RAM
SSD
GPU
Soğutucu
Kasa
PSU

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular