HouSH
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,514
beyaz renk o var . en iyisiKlavyeyi alıyorum ozaman en iyisi o mu ? Mouse da daha az indirim yapio
beyaz renk o var . en iyisiKlavyeyi alıyorum ozaman en iyisi o mu ? Mouse da daha az indirim yapio
Gri siyah renk daha iyi varsa o da olurbeyaz renk o var . en iyisi
Gri siyah renk daha iyi varsa o da olur
beyaz renk o var . en iyisi
ses farkı oluyor genelde. yt de vardır switchlerin ses incelemeleri .Klavyeyi alıyorum ozaman en iyisi o mu ? Mouse da daha az indirim yapio
Şuan aklım çok karıştı 1600e aula f75 alıp kalan indirimle mouse mu alsam yoksa 5075b plus mu alsam yada ak820 pro muak820pro da olabilir.
ses farkı oluyor genelde. yt de vardır switchlerin ses incelemeleri .
elinizde switch ve keycaps vardı dimi . eğer sizdekileri kullanacaksanız hotswap bir klavye alsanız yeterli olur.Şuan aklım çok karıştı 1600e aula f75 alıp kalan indirimle mouse mu alsam yoksa 5075b plus mu alsam yada ak820 pro mu
Elimdekileri satabilirim düşündüğüm mantık şu aslında mouse alsam klavyeyi ucuza halletsem öbür türlü klavyeyi ucuza halledersem mouse için bütçem çok kalmayacakelinizde switch ve keycaps vardı dimi . eğer sizdekileri kullanacaksanız hotswap bir klavye alsanız yeterli olur.
ama aldığım klavyeninkileri kullanırım diyorsanız daha önce ak820pro ve aulaf75 kullandım. switchlerin sesi çok iyiydi.Çok tok sesleri vardı.
ak820 proda gift switch takılıydı.
ama şurada da bir gerçek var. akko kalitesi başka diyorlar. hiç akko klavye kullanmadığım için bilmiyorum tabi.
Ama klavyede daha çok indirim var fiyatından dolayı kararsızım bu yüzden scyrox almayı düşünüyorum ama klavyeyi alırsam daha indirim fazla kullanacağımElimdekileri satabilirim düşündüğüm mantık şu aslında mouse alsam klavyeyi ucuza halletsem öbür türlü klavyeyi ucuza halledersem mouse için bütçem çok kalmayacak
az kaldı hocam. yarın son gün galiba . 3ünden birini alsan çok da farketmez bence . almadan önce yt de switch seslerine bakmanı öneririm.Elimdekileri satabilirim düşündüğüm mantık şu aslında mouse alsam klavyeyi ucuza halletsem öbür türlü klavyeyi ucuza halledersem mouse için bütçem çok kalmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama klavyede daha çok indirim var fiyatından dolayı kararsızım bu yüzden scyrox almayı düşünüyorum ama klavyeyi alırsam daha indirim fazla kullanacağım
Bu akkonun 007 ile 5075b plus Air ve 5075b shinebdarki ne anlamadım tip aynıaz kaldı hocam. yarın son gün galiba . 3ünden birini alsan çok da farketmez bence . almadan önce yt de switch seslerine bakmanı öneririm.
dinlemeden alma .
switchler ve keycapsler farklı. iyice bakman lazım o yüzden. hangisi zevkine uygun diyeBu akkonun 007 ile 5075b plus Air ve 5075b shinebdarki ne anlamadım tip aynı
Shinede renk sorunu var diyen var rgbsizinde doğru muswitchler ve keycapsler farklı. iyice bakman lazım o yüzden. hangisi zevkine uygun diye
He klavye kötü yaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu klavyeyi alıp bi inceleme patlatsana benim için![]()
Ak820pro gift switch veya aula da alabilirsin . Aynı segment klavyelerHe klavye kötü ya