Neler Yeni

Yardım Custom Klavye Önerisi (akko5075b, Yunzii b75 pro, f75, ak820pro)

F75 alacaksan dongle sıkıntılı haberin olsun.

Aslında 2. el düşünmüyorum benim için sıfır daha mantıklı. forumda birkaç kişiden de 5075b'lerin diğerlerine göre daha kaliteli olduğunu söylüyordu. Kişiden kişiye göre değişiyor mu acaba bilemedim :D

videoyu izledim cidden iyi duruyor ama ak820 pro için çok daha ucuz olduğu için daha iyi demiş. Tr'de ise 5075b 80-90 euro falan aralarında 20-25 euro fark var ama tr'de aynı fiyatlar. Sanırım ya royal kludgenin kablolu veya f87 alacağım ucuza ya da m1 diye düşündüm. çünkü hazır 3k veriyorken biraz daha veri ömürlük almak çok daha mantıklı geldi. ya da yarı fiyatına (2200e) diğerlerini alıp idare ederim :D Belki küçük bir ihtimal 5075b'ye kayarım ama karar veremedim daha
Tamam işte belirttiğim gibi hiç açmadan satanlar oluyor kapalı kutu olarak, yine sen bilirsin kendi deneyimlerimi aktardım.

F75 alacaksan dongle sıkıntılı haberin olsun.
75den ziyade f87'yi düşündüm çok ucuz olduğu için de

Tamam işte belirttiğim gibi hiç açmadan satanlar oluyor kapalı kutu olarak, yine sen bilirsin kendi deneyimlerimi aktardım.
baktım ama 2300'den aşağıya satan yok. Bir ara herkesin ihtiyacı varken 1kya satmak için stok yapanalra 1.5 kat para kazandırmak istemem açıkçası sıfırı 2600 zaten. Teşekkür ederim. M1 v5 almaya ikna oldum gibi, almışken ömürlük olsun diye düşündüm.

baktım ama 2300'den aşağıya satan yok. Bir ara herkesin ihtiyacı varken 1kya satmak için stok yapanalra 1.5 kat para kazandırmak istemem açıkçası sıfırı 2600 zaten. Teşekkür ederim. M1 v5 almaya ikna oldum gibi, almışken ömürlük olsun diye düşündüm.
Dongle'lar çakıştığı içinmiş sorun aula ile ilgisi yok pardon.

Hocam ne aldınız ben de sizin düşündüğünüz klavyeleri düşünüyordum kafam karıştı biraz

m1 aldım. zaten dracula castle versiyonu ile fiyat farkı çok az. alınacaksa 5075b air modeli veya m1 arasında seçim yapılmalı. bütce yoksa 5075b air mantıklı.

Aslında 2. el düşünmüyorum benim için sıfır daha mantıklı. forumda birkaç kişiden de 5075b'lerin diğerlerine göre daha kaliteli olduğunu söylüyordu. Kişiden kişiye göre değişiyor mu acaba bilemedim :D

videoyu izledim cidden iyi duruyor ama ak820 pro için çok daha ucuz olduğu için daha iyi demiş. Tr'de ise 5075b 80-90 euro falan aralarında 20-25 euro fark var ama tr'de aynı fiyatlar. Sanırım ya royal kludgenin kablolu veya f87 alacağım ucuza ya da m1 diye düşündüm. çünkü hazır 3k veriyorken biraz daha veri ömürlük almak çok daha mantıklı geldi. ya da yarı fiyatına (2200e) diğerlerini alıp idare ederim :D Belki küçük bir ihtimal 5075b'ye kayarım ama karar veremedim d
Bende 5075B Silver Black modelini veya ajazz ak820 pro veya yunzii b75 pro arasında kaldım kafam karışık veya wraith w75 kafam allak bullak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,091,489
Üyeler
173,510
Son üye
ozkan01
Geri