Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Yaz kampyasında geçerli olan mağazalar gözüküyor. Gamingen.tr yok. %10 da %25 de bitti. Sadece ilk alışveriş cashback'leri var yukardaki arkadaşın da dediği gibi.
Valla ben uygulamadan baktığım zaman sadece " kampanya koşulları"nı görüyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bı anda itopya,PC kolik,gaminggentr nin kampanyalarini niye çektiler çok garip en çok alışveriş yapılan yerler teknoloji mağazalaridir muhtemelen forumlarin dışında iyzicoyu bilen kaç kişi var( bu kadar casback verdiğini yani)
Aynen öyle , GamingGen sitesi özellikle çok fazla yararlandı bu durumdan , piyasa değeri 1000 TL altında olan çoğu ürünü 1001 TL ve üstüne çekerek çok iyi kâr etti . Bence birkaç gün sonra bu kampanyalara tekrar dahil olurlar.

Valla ben uygulamadan baktığım zaman sadece " kampanya koşulları"nı görüyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle , GamingGen sitesi özellikle çok fazla yararlandı bu durumdan , piyasa değeri 1000 TL altında olan çoğu ürünü 1001 TL ve üstüne çekerek çok iyi kâr etti . Bence birkaç gün sonra bu kampanyalara tekrar dahil olurlar.
Bende öyle düşünüyorum umarım devam eder çok insan faydalandı

Daha önce İtopya %10, bayram %25 ve anneler günü kampanyasını kullandım. Ancak İyzico ilk alışverişe özel 500 TL yi hiç vermedi. Dün Gaming.gen den alışveriş yaptım %10 verdi ama ilk alışverişe özel 500 yine vermedi. Bu ilk alışverişe özel 500'ü alabilmenin şartları nedir arkadaşlar?
Şartı ilk alışverişin olması :LOL: Senin hakkın yanmış artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,708
Üyeler
175,099
Son üye
alpwers
Geri