%25 e katıldınmıGaming gen tr den aldım.
Bende gözüküyor ama geçen hafta kullanmıştım.İlk alışverişe özel 500tl cashback kampanyası bitti diye gösteriyor. Süresi uzatıldı mı bilginiz var mı?
Evet ama anında gelmedi. Daha sonra mı yatırılacak?%25 e katıldınmı
Evetben bütün kampanyaları kullanıp ürün almıştım. Yeniden yapmak istediğim de farklı kişiye iyzico vs açıp yapabliir miyim?
Bilgim yok direk geliyodu önceki siparişlerimdeEvet ama anında gelmedi. Daha sonra mı yatırılacak?
Yaz kampanyasında geçerli olan mağazaları göremiyoruz ki , üstte biraz okuduğum zaman arkadas katılmasına rağmen para yatmamış . Demek ki GamingGen'de geçerli değil şuanlık.Sanırım iyzico ilk alışveriş 500 + parolapara 400 var, 1000+ harcayıp 900 alınıyor. Kalanı bitti anladığım kadarıyla.
Yaz kampyasında geçerli olan mağazalar gözüküyor. Gamingen.tr yok. %10 da %25 de bitti. Sadece ilk alışveriş cashback'leri var yukardaki arkadaşın da dediği gibi.Yaz kampanyasında geçerli olan mağazaları göremiyoruz ki , üstte biraz okuduğum zaman arkadas katılmasına rağmen para yatmamış . Demek ki GamingGen'de geçerli değil şuanlık.
Bı anda itopya,PC kolik,gaminggentr nin kampanyalarini niye çektiler çok garip en çok alışveriş yapılan yerler teknoloji mağazalaridir muhtemelen forumlarin dışında iyzicoyu bilen kaç kişi var( bu kadar casback verdiğini yani)Yaz kampyasında geçerli olan mağazalar gözüküyor. Gamingen.tr yok. %10 da %25 de bitti. Sadece ilk alışveriş cashback'leri var yukardaki arkadaşın da dediği gibi.