Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

İlk alışverişe özel 500tl cashback kampanyası bitti diye gösteriyor. Süresi uzatıldı mı bilginiz var mı?

2800 e enermax marka kasa aldım ama sadece parolapara dan cashback geldi normal mi?

ben bütün kampanyaları kullanıp ürün almıştım. Yeniden yapmak istediğim de farklı kişiye iyzico vs açıp yapabliir miyim?

Şuanda ilk alışverişe 500 tl ve parolapara ilk alışveriş dışında kampanya var mı? %10 - %25 gibi?

Sanırım iyzico ilk alışveriş 500 + parolapara 400 var, 1000+ harcayıp 900 alınıyor. Kalanı bitti anladığım kadarıyla.

Sanırım iyzico ilk alışveriş 500 + parolapara 400 var, 1000+ harcayıp 900 alınıyor. Kalanı bitti anladığım kadarıyla.
Yaz kampanyasında geçerli olan mağazaları göremiyoruz ki , üstte biraz okuduğum zaman arkadas katılmasına rağmen para yatmamış . Demek ki GamingGen'de geçerli değil şuanlık.

Yaz kampanyasında geçerli olan mağazaları göremiyoruz ki , üstte biraz okuduğum zaman arkadas katılmasına rağmen para yatmamış . Demek ki GamingGen'de geçerli değil şuanlık.
Yaz kampyasında geçerli olan mağazalar gözüküyor. Gamingen.tr yok. %10 da %25 de bitti. Sadece ilk alışveriş cashback'leri var yukardaki arkadaşın da dediği gibi.

Yaz kampyasında geçerli olan mağazalar gözüküyor. Gamingen.tr yok. %10 da %25 de bitti. Sadece ilk alışveriş cashback'leri var yukardaki arkadaşın da dediği gibi.
Bı anda itopya,PC kolik,gaminggentr nin kampanyalarini niye çektiler çok garip en çok alışveriş yapılan yerler teknoloji mağazalaridir muhtemelen forumlarin dışında iyzicoyu bilen kaç kişi var( bu kadar casback verdiğini yani)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,237
Üyeler
175,181
Son üye
TurkWitcher
Geri