Tavsiye olarak mümkünse normal mağaza linkleri de koy, bu linklere eğitim doğrulaması olmadan girilmiyor.İş yerime mi koysam eve mi koysam kararsızlığı var ama attık kenara.
![]()
22" Full HD IPS 120 Hz Essential Monitör | LS22F320GAUXUF | Samsung TR
22"/24"/27" Essential Monitor S3 S32GF Full HD 120Hz (LS22F320GAUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
Mimarlık okuyorum büyük ekrana ihtiyaç oluyoe 15.6 laptop kullanıyorumİş yerime mi koysam eve mi koysam kararsızlığı var ama attık kenara.
![]()
22"/24"/27" Essential Monitor S3 S32GF Full HD 120Hz (LS22F320GAUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
yedekte kalsınİş yerime mi koysam eve mi koysam kararsızlığı var ama attık kenara.
![]()
Başlıkta yazıyor zaten5ms arkadaşlar ona göre alın
Normal mağazada 4000 TL. Kamu mağazası fiyatları da bende hata veriyor. Burası da indirim köşesi. Başlıkta da açıkça eğitim indirimi yazıyor. İlginize teşekkürler.Tavsiye olarak mümkünse normal mağaza linkleri de koy, bu linklere eğitim doğrulaması olmadan girilmiyor.
Ek olarak foruma genel olarak eğitim indirimi daha çok hitap ediyor ama kamu çalışanlarına kamu indirimi de aynı/benzer indirimler yapıyor konuyu okuyanlara bilgi olarak yazayım.
G serisi kronik sorunlu. Bunun da incelemesi yok. Benim şahsen beklentim olmadığı için aldım.Alınır mı dostlar? 24" Odyssey G3 Full HD 180 Hz Gaming Monitör de 3359tl ?
Link atsana2.700 liraya pivot 100 hz özelliklisi var
Alıntıyı görüntüle