Çözüldü✓ Sıvı soğutmanın rgb si yanmıyor

npaann

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5
Merhabalar yeni bilgisayar aldım ve sıvı soğutucusunun pompası ve fanları çalışıyor ama rbg yok fotoğrafta çok görünmüyor ama pompanın üstündeki corsair logosu yanıyor ne denesem olmadı asus anakartım ve asus uygulamasında sıvı soğutuc gözükmüyor corsair icue dede sıvı soğutmam gözükmüyor yardımcı olurmusunuz

Ekler

• 1000018731.webp
    1000018731.webp
    644.2 KB · Hit: 21
Sıvı soğutma corsair h100 240mm sıvı soğutucudur

Merhabalar yeni bilgisayar aldım ve sıvı soğutucusunun pompası ve fanları çalışıyor ama rbg yok fotoğrafta çok görünmüyor ama pompanın üstündeki corsair logosu yanıyor ne denesem olmadı asus anakartım ve asus uygulamasında sıvı soğutuc gözükmüyor corsair icue dede sıvı soğutmam gözükmüyor yardımcı olurmusunuz
Pek bilgim yok ancak kasadaki LED tuşuna basıp deneyebilir misiniz?

usb 2.0 a taktın mı anakarta yazılımı yükledin mi ve asus yazılımıyla çakışıyor olabilir ama düşük ihtimal

Büyük ihtimal pompanın RGB kablosunu bağlayıp fanların RGB kablolarını anakarta bağlamamışlar toplarken

Sıvı soğutucuyu boşver anakartını yaz büyük ihtimalle ARGB giriş yok diye dümdüz takıp yolladılar kablo arkada boşta duruyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pump AIOdan pompayı kontrol edersin ama fanları edemezsin o yüzden pompa yanıp fanlar yanmayabilir

kablo düzgün bagladın mı
Anakartım asus prime h610m

Sıvı soğutucuyu boşver anakartını yaz büyük ihtimalle ARGB giriş yok diye dümdüz takıp yolladılar kablo arkada boşta duruyo

Pump AIOdan pompayı kontrol edersin ama fanları edemezsin o yüzden pompa yanıp fanlar yanmayabilir
PC ilk geldiğinde çalışıyoru led win 11 kurulu gelmişti driver fln sonra bidaha format attım ve win 11 pro kurdum hala yanıyordu birkaç kapatmadan sonra bu şekilde oldu

Arkayı çevirdiğimde bi tek bu kablo boşta

Ekler

• 1000018766.webp
    1000018766.webp
    272.5 KB · Hit: 9
Son düzenleme:
Anakartım asus prime h610m

PC ilk geldiğinde çalışıyoru led win 11 kurulu gelmişti driver fln sonra bidaha format attım ve win 11 pro kurdum hala yanıyordu birkaç kapatmadan sonra bu şekilde oldu

Arkayı çevirdiğimde bi tek bu kablo boşta
Net çekmemişsin kablo neyin anlaşılmıyor başta yanıp sonradan yanmadıysa uygulama bazlı Sorun olabilir uygulamaya bak kurduğun sürücü sandığım şeylerden birisi armory crate ise çakışıyordur sıkıntılı bir uygulama

Arkadaşlar sorunu çözdüm armory crate uygukamasındaki cihazlar bölümünden anakartımı seçtim ve fotoğraftaki gibi gen 1 oluyorsa gen 1 gen 2 oluuorsa gen 2 deneyin oluyor

Ekler

• 1000018829.webp
    1000018829.webp
    420.3 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
Geri