Max 2000-2500 kulaklık

Şu Mchose V9u alıcaksanız bi inceleyin ya alınır mı alınmaz mı ona göre karar verelim ben de kablosuz geçip şu Blackshark v2 sound card versiyonu satıcam da.

2.5 bütceye ne bekliyorsun git steelseries al o zaman kardes
kardeş ne anlatıyon dünyanın en saçma önerileri
1 2.5kya havit almak ne
2 hadi diyelim 10k bütçem var yine steelseries alır mıyım şüpheli.
1k bütçeden yukarı çıkılmayan bir bütçede kablolu havitlerden önerilebilir pek tabii ama bu vütçede havit alacağıma 8 senelik cloud 2mi bi 8 sene daha kullanırım

1 2.5kya havit almak ne
1k bütçeden yukarı çıkılmayan bir bütçede kablolu havitlerden önerilebilir pek tabii ama bu vütçede havit alacağıma 8 senelik cloud 2mi bi 8 sene daha kullanırım
basit adamsın muzu soyarsın muzu yersin

1 2.5kya havit almak ne

2 2.5'a cloud 2 den bi sıçrayış yaşayamazsın harbiden niye kulaklıklar bu kadar pahalı ya kulaklık bu ** tek yapması gereken kaliteli ses vermesi ve kafada rahat durması bence çok deli kar ediyor bu firmalar 15$'a ürettiği ürünü 50$'a falan yani ne kadar pahalı olabilir kullandıklaır malzeme şuan parasının hakkını veren harbili tasarımı da güzel ses kalitesi orta seviye diyeyim prof sv değil ama müzik için vs çok iyi ve oyunlardada çok çok iyi steelseris arctis nova pro kablosuz

basit adamsın muzu soyarsın muzu yersin
sensin kanka ne ses kalitesi ne malzeme kalitesi güzel ne de konforlu olan sadece tr koşullarında ucuz diye tutulan bir markaya 2 katı bütçeye önererek çok üstün zekalı bir hareket yapıyorsun

2 katı bütçe mi
havitin en pahalı kulaklığı bildiğim kadarıyla 1.5k civarı ben 2899 fiyat etiketi olan bir ürünü almayı düşünüyorum fakat kararsızım evet tam olarak 2 kat fark yok ama az bir faerk da değil

kb ben h7den yüksek modelini bilmiyordum ama yine de bir şey önerirken marka olarak değil de model olarak önerirsen daha sağlıklı olur ama yine de tercihim değil teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 2.5'a cloud 2 den bi sıçrayış yaşayamazsın harbiden niye kulaklıklar bu kadar pahalı ya kulaklık bu ** tek yapması gereken kaliteli ses vermesi ve kafada rahat durması bence çok deli kar ediyor bu firmalar 15$'a ürettiği ürünü 50$'a falan yani ne kadar pahalı olabilir kullandıklaır malzeme şuan parasının hakkını veren harbili tasarımı da güzel ses kalitesi orta seviye diyeyim prof sv değil ama müzik için vs çok iyi ve oyunlardada çok çok iyi steelseris arctis nova pro kablosuz
ya ben de çözemiyorum ithal ürünlerin çoğunda davar gibi vergi ve satıcı payı olduğundan saçma saçma fiyatlar çıkıyor

Son düzenleme:
millet istedigini önersin daha iyisi yok cloud 3 ü geçer (kablosuz versiyon)
Hocam, daha iyi olduğunu neye göre söylüyorsunuz? Herhangibir inceleme veya karşılaştırma biliyorsaniz lütfen bize de gönderin. Sadece kağıt üstündeki verilere bakarak Kulaklık seçmek bence büyük hata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri