ben bakıyorum da bi türk kullanıcı yorumu olsa tam içime sincekŞu Mchose V9u alıcaksanız bi inceleyin ya alınır mı alınmaz mı ona göre karar verelim ben de kablosuz geçip şu Blackshark v2 sound card versiyonu satıcam da.
kanka görmemiş gibi yapıyorumhavit bak
2.5 bütceye ne bekliyorsun git steelseries al o zaman kardesben bakıyorum da bi türk kullanıcı yorumu olsa tam içime sincek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka görmemiş gibi yapıyorum
kardeş ne anlatıyon dünyanın en saçma önerileri2.5 bütceye ne bekliyorsun git steelseries al o zaman kardes
basit adamsın muzu soyarsın muzu yersinkardeş ne anlatıyon dünyanın en saçma önerileri
1 2.5kya havit almak ne
2 hadi diyelim 10k bütçem var yine steelseries alır mıyım şüpheli.
1k bütçeden yukarı çıkılmayan bir bütçede kablolu havitlerden önerilebilir pek tabii ama bu vütçede havit alacağıma 8 senelik cloud 2mi bi 8 sene daha kullanırım
kardeş ne anlatıyon dünyanın en saçma önerileri
1 2.5kya havit almak ne
2 hadi diyelim 10k bütçem var yine steelseries alır mıyım şüpheli.
1k bütçeden yukarı çıkılmayan bir bütçede kablolu havitlerden önerilebilir pek tabii ama bu vütçede havit alacağıma 8 senelik cloud 2mi bi 8 sene daha kullanırım
sensin kanka ne ses kalitesi ne malzeme kalitesi güzel ne de konforlu olan sadece tr koşullarında ucuz diye tutulan bir markaya 2 katı bütçeye önererek çok üstün zekalı bir hareket yapıyorsunbasit adamsın muzu soyarsın muzu yersin
2 katı bütçe misensin kanka ne ses kalitesi ne malzeme kalitesi güzel ne de konforlu olan sadece tr koşullarında ucuz diye tutulan bir markaya 2 katı bütçeye önererek çok üstün zekalı bir hareket yapıyorsun
havitin en pahalı kulaklığı bildiğim kadarıyla 1.5k civarı ben 2899 fiyat etiketi olan bir ürünü almayı düşünüyorum fakat kararsızım evet tam olarak 2 kat fark yok ama az bir faerk da değil2 katı bütçe mi
havitin en pahalı kulaklığı bildiğim kadarıyla 1.5k civarı ben 2899 fiyat etiketi olan bir ürünü almayı düşünüyorum fakat kararsızım evet tam olarak 2 kat fark yok ama az bir faerk da değil
kb ben h7den yüksek modelini bilmiyordum ama yine de bir şey önerirken marka olarak değil de model olarak önerirsen daha sağlıklı olur ama yine de tercihim değil teşekkürler![]()
Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio
50mm Speaker Wireless Mesafesi 10 m. Şarj Süresi 3 Saat 25MS Gecikme Süresi 341g Toplam Ağırlık 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
ya ben de çözemiyorum ithal ürünlerin çoğunda davar gibi vergi ve satıcı payı olduğundan saçma saçma fiyatlar çıkıyor2 2.5'a cloud 2 den bi sıçrayış yaşayamazsın harbiden niye kulaklıklar bu kadar pahalı ya kulaklık bu ** tek yapması gereken kaliteli ses vermesi ve kafada rahat durması bence çok deli kar ediyor bu firmalar 15$'a ürettiği ürünü 50$'a falan yani ne kadar pahalı olabilir kullandıklaır malzeme şuan parasının hakkını veren harbili tasarımı da güzel ses kalitesi orta seviye diyeyim prof sv değil ama müzik için vs çok iyi ve oyunlardada çok çok iyi steelseris arctis nova pro kablosuz
Hocam, daha iyi olduğunu neye göre söylüyorsunuz? Herhangibir inceleme veya karşılaştırma biliyorsaniz lütfen bize de gönderin. Sadece kağıt üstündeki verilere bakarak Kulaklık seçmek bence büyük hata.millet istedigini önersin daha iyisi yok cloud 3 ü geçer (kablosuz versiyon)![]()
MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr