IPhone 13 mü iPhone 14 mü ?

grant

80+
Reaksiyon skoru
124
Aradaki fark 7k ve ben kayda değer bir değişim göremedim. Max çıkabileceğim bütçe 14 bütçesi kadar ama bu fiyata cidden değer mi ? Yoksa 13 mü alınmalı ?

13 mü 13 mü diye sormuşsun kankam düzeltip tekrar sorar mısın

13 günümüz için fazlasıyla yeterli, 14 ile açıkcası pek bir farkı yok. bir süre 13 kullandım gayet iyi

13 mü 14 mü ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle düşünüyorum. Fiyat farkı çok gereksiz geldi.
13 yeterli bence geçilecekse 14 pro’a geçilir o da dinamik ekrandan dolayı

düz iphone tavsiye etmem imkanınız varsa pro modeli deneyin arada çok fark oluyor

ip 13 256gb kullanıyorum. Benimkinin pili biraz hızlı düştü. Yüzde 87 de şuan. Geçen sene mayısta almıştım. Annemde de var aynısı benden 1 yıl erken almıştı. Onunki 91 mesela. Kullanıcıya göre değişiyor yani kısaca. Dikkat ederseniz çok düşeceğini sanmıyorum. Başka bi şikayetim yok telefonda. Bu yaz aylarında biraz ısınıyor. Mesela şuan soğutmazsan şarj olmam diyor. Ama bu 1 ay dışında böyle bir şey yaşamadım. En az 2 yıl da güncelleme almaya devam edecek gibi duruyor. Bence mantıklı. Sorun varsa cevaplayabilirim.

Aradaki fark 7k ve ben kayda değer bir değişim göremedim. Max çıkabileceğim bütçe 14 bütçesi kadar ama bu fiyata cidden değer mi ? Yoksa 13 mü alınmalı ?
şuan da inanılmaz farkları yok fakat 4-5 sene sonra iphone 13 için güncelleme desteği bitecek 14 için ise en az 7-8 sene daha devam eder diye düşünüyorum. bir de 13'ün şöyle bir özelliği var ios 26 sürümü demo olarak en az 13 modelleri destekliyor.
şahsi fikrim 13ün maks olarak ios 26 görecek ondan dolayı erken demo tanıtmışlar. cihaz reaksiyonu da önemli bu hususta

13 almak daha mantıklı gibi geldi. Güncellemesinin kesilmesi benim için çok büyük bir sorun olmayacaktır.

500 lira fark olsa yine vermem. Aunı telefon ikiside

Acelen yoksa bekle 2-3 ay kadar fiyat daha düşebilir ona göre alırsın reis

Geri