emreeryilmaz0101
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar yeni bir ikinci el temiz sistem aldım ve henüz monitör almadım bu yüzden TV üzerinden test ediyorum 2 gündür . ilk gün ultra ayarlara çekerek oyunlar oynadım ve TV 60 Hz olduğu için v sync ayarı açık şekilde oynadım oyunları , o yüzden ekran kartı kullanımı %20 30 civarındaydı Adıyaman'da yaşıyorum denediğim gün klimasız odada 43 derece sıcakta oda sıcaklığı kaç derece bilmiyorum ama 40 41 vardır muhtemelen , o sıcak ortamda açtım ultra ayarlarda bi kaç oyun oynadım oyunlar yeni oyunlardı o yüzden ekran kartı %20 30 luk kullanımı geçmemesine rağmen oyun içerisinde 80 dereceye kadar gördü ara sıra MSI afterburnerdan kontrol ediyordum çünkü , işte bi kaç saat oynadım öyle sonra ara sıra baktığım gibi girdim MSI afterburnera baktım işlemci 100 dereceyi geçmiş neredeyse %99 100 kullanımı var ekran kartı %20 30 civarındaydı hâlâ ama 80 dereceydi hiçbir stres testi yapmadım kapadım pc yi bugün yine bağladım TV ye bu sefer orta ayarlarda oynadım ama yine v sync açık olduğu için ekran kartı kullanımı 20 30 civarındaydı ve işlemci her zaman %100 kullanimdaydi bu sefer orta ayarlar olduğu için işlemci 80 i ekran kartı 75 i geçmedi ama v sync kapalı şekilde oyuna girsem ekran kartı kullanımı artacağı için baya ısınır diye korkuyorum sonuçta %20 30 da bile 80 görmüşlüğü var %100 de ne olur Allah bilir yardım ederseniz sevinirim biraz uzun oldu