BiOS GÜNCELLENİRKEN BİLGİSAYARDAN ELEKTİRİĞİN KESİLMESİ

yalnız çocuk üzerinde bu kadar baskı nedir? PC zaten çocuğun, zararını o görecek, yani kullanamayacak. Baba en fazla şunu demeli: Tamir parasını ödemem, harçlıklarından biriktirerek öde, bu sana ders olsun.
Hobi olarak elektronikle ilgiliyim, öğrenirken bir çok şey bozdum, elimi yaktım, çarpıldım.
Tecrübenin de bir bedeli oluyor.

yalnız çocuk üzerinde bu kadar baskı nedir? PC zaten çocuğun, zararını o görecek, yani kullanamayacak. Baba en fazla şunu demeli: Tamir parasını ödemem, harçlıklarından biriktirerek öde, bu sana ders olsun.
Hobi olarak elektronikle ilgiliyim, öğrenirken bir çok şey bozdum, elimi yaktım, çarpıldım.
Tecrübenin de bir bedeli oluyor.
Abi amacım bunu servise göndermeden halletmek babamın gözünde düşmemek yapamıyor diye

Bios pilini tamamen çıkararak PC yi açmayı dener misin.
Bios pili, biosta değiştirdiğin bilgileri saklamak içindir. Pili takmazsan anakart orijinal bios bilgilerini kullanır. Denemeye değer.
Bios pili, biosta değiştirdiğin bilgileri saklamak içindir. Pili takmazsan anakart orijinal bios bilgilerini kullanır. Denemeye değer.
Ekran kartı ram ve m2 ssd takılı değil taktıktan sonramı pili çıkarıp deniyeyim?

cmos reset bile işe yaramadı tekrar bios flashlamaya kalktı onu da yapamadı geriye dönüp tüm konuya bakarsan çok şey denendi boot edip red lightta kalıyor

Geri