Game Garaj güvenilir mi ERAZER Defender 17 P1

yusufns

80+
Reaksiyon skoru
23
Game Garaj markasını kullanan varmı
markanın ne gibi sıkıntıları var ve güvenilir mi ?
alan kişiler varsa eğer artılarını ve eksilerini yazarlarsa sevinirim.

ERAZER Defender 17 P1 MD600010 almak mantıklı bir seçenek mi
fiyatı , performansı ve kasası iyi mi
internette içerik olarak çok bir şey bulamıyorum belki sizden kullanan birileri varsa yardımcı olursanız sevinirim.
ERAZER Defender 17 P1 MD600010

Game Garaj markasını kullanan varmı
markanın ne gibi sıkıntıları var ve güvenilir mi ?
alan kişiler varsa eğer artılarını ve eksilerini yazarlarsa sevinirim.

ERAZER Defender 17 P1 MD600010 almak mantıklı bir seçenek mi
fiyatı , performansı ve kasası iyi mi
internette içerik olarak çok bir şey bulamıyorum belki sizden kullanan birileri varsa yardımcı olursanız sevinirim.
ERAZER Defender 17 P1 MD600010
Game Garaj Güvenilirdir .

Buradan Alırsan Daha İyi Olur Senin İçin .

Hocam erazer aldıysanız eğer oyunlarda fps ve sıcaklık testi yapabilir misiniz, ben de almayı düşünüyorum ama marka yeni olduğundan kalite ve soğutma konusunda endişeliyim ama 4060 falan alsak bu sefer elimde kalma ihtimali de var, forumdaki diğer alan arkadaşlardan rica ettim ama test yapan olmadı daha ve internette de incelemesi yok.

Hocam erazer aldıysanız eğer oyunlarda fps ve sıcaklık testi yapabilir misiniz, ben de almayı düşünüyorum ama marka yeni olduğundan kalite ve soğutma konusunda endişeliyim ama 4060 falan alsak bu sefer elimde kalma ihtimali de var, forumdaki diğer alan arkadaşlardan rica ettim ama test yapan olmadı daha ve internette de incelemesi yok.
Game Garaj Slayer R9MXL-5060 C2 Amd Ryzen 9 8940HX 32GB Ram 1tb SSD RTX5060 17" Qhd+ 240Hz IPS 1 TB/32 GB

erazerden vazgeçtim bunu aldım bugün.
haftaya geldiğinde vaktim olursa testlerini yaparım.

Game Garaj Slayer R9MXL-5060 C2 Amd Ryzen 9 8940HX 32GB Ram 1tb SSD RTX5060 17" Qhd+ 240Hz IPS 1 TB/32 GB

erazerden vazgeçtim bunu aldım bugün.
haftaya geldiğinde vaktim olursa testlerini yaparım.
Tamamdır hocam testlerini heyecanla bekliyorum ama kaç tane erazer alandan maalesef ses çıkmadı ama monster ve gamegaraj çok pahalı geliyor o yüzden sanki erazer alıcak gibiyim ama türkiyeye yeni geldiklerindende pek güvenilmiyor.

Geri