Ahmet Asım Demir
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Gaming gecesinde indirime girmiş eğer güzel ve bir sıkınıtısı yoksa alacağım
Gaming gecesinde indirime girmiş eğer güzel ve bir sıkınıtısı yoksa alacağım
Aldın mı bari
Aldım. Banka tanımlı değil hatası aldım biraz çıldırdım ama alabildimAldın mı bari
Hayırlı olsun güzel ram aldın ben zaten dikkat çeken indirimleri kayda değer şeyleri paylaşırım görürsemAldım. Banka tanımlı değil hatası aldım biraz çıldırdım ama alabildim
Son olarak anakart işlemci sıvı soğutma kaldıHayırlı olsun güzel ram aldın ben zaten dikkat çeken indirimleri kayda değer şeyleri paylaşırım görürsem
Ben de var ama düz patriot gayet iyiGaming gecesinde indirime girmiş eğer güzel ve bir sıkınıtısı yoksa alacağım
Ne tür oyunlar oynarsın ekran kartın neSon olarak anakart işlemci sıvı soğutma kaldı![]()
Forumun yarısı onu kullanıyor zatenBen de var ama düz patriot gayet iyi
Ekran kartı sapphire pure 7700 xt, hikayeli oyunlar oynuyorum genelde. İşlemci 11400F olduğundan mecbur yükselteceğim artık. Anakart ve işlemci olarak 9600x ve b850m düşünüyorum geleceğe yönelik olması açısındanNe tür oyunlar oynarsın ekran kartın ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumun yarısı onu kullanıyor zaten
Seninki 55 60 derece arasi gidip geliyor ama en güzel ucuz ram o zaten
Bu biraz daha serin çalışır
Güzel seçimler 9600x güzel işlemci hele yeni gelenler 9700x ile aynı çekirdeği kullanıyorlar ellerinde kalmadığı için bende olsam 9700x yerine 9600x alırdımEkran kartı sapphire pure 7700 xt, hikayeli oyunlar oynuyorum genelde. İşlemci 11400F olduğundan mecbur yükselteceğim artık. Anakart ve işlemci olarak 9600x ve b850m düşünüyorum geleceğe yönelik olması açısından
Evet ama beyaz renk çok cep yakıyorGüzel seçimler 9600x güzel işlemci hele yeni gelenler 9700x ile aynı çekirdeği kullanıyorlar ellerinde kalmadığı için bende olsam 9700x yerine 9600x alırdım
B850 yeterli ge güzel bir çipset
Bende aldım ama anakartım asus b650m-R modeli desteklemiyormuş vql listesinde yok oc mhz yapabilir miyimBen de var ama düz patriot gayet iyi