Oyunlarda görüntü bulanık yardım

ceassar

80+
Reaksiyon skoru
59
Battlefield oynuyorum ayarları ultraya çeksem bile dokular bulanık kaliyordu sonra farkettimki önümdeki dokularin kalitesi çok yüksek ancak bir nesneden uzaklastiğımda anında bulanıklaştiriyor onu ekran kartim 9060 amd ayarlarinda her şey devre dışı neden olur bu oyunda da ultrada her şey

Battlefield oynuyorum ayarları ultraya çeksem bile dokular bulanık kaliyordu sonra farkettimki önümdeki dokularin kalitesi çok yüksek ancak bir nesneden uzaklastiğımda anında bulanıklaştiriyor onu ekran kartim 9060 amd ayarlarinda her şey devre dışı neden olur bu oyunda da ultrada her şey
TAA yüzünden yapıyor. Anti-Aliasing ayarını FSR yapın, keskinliği de %25'lere düşürün.

Hangi BF? Bulanıklığı yapan DLSS ayarları. Grafik sekmesinden gelişmiş grafiklere gir bir bakalım.

amd ayarlarında herşe devre dışı dmeişsiniz ama yinede bi bakın radeon boost açıkmı diye bu ayara benziyor dediğiniz şey bu ayar sağ sol yaptığınızda etrafı bulanıklatştırarak fps sağlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi BF? Bulanıklığı yapan DLSS ayarları. Grafik sekmesinden gelişmiş grafiklere gir bir bakalım.
9060 ekran kartında dlss?

Bf42.Kartim amd anti alasingde fsr gozukmuyor zaten sadece taa high ve low var

amd ayarlarında herşe devre dışı dmeişsiniz ama yinede bi bakın radeon boost açıkmı diye bu ayara benziyor dediğiniz şey bu ayar sağ sol yaptığınızda etrafı bulanıklatştırarak fps sağlıyor

9060 ekran kartında dlss?
Her sey kapali hocam bu TAAdan oluyor herhalde ama onu da kapatamiyorum bu oyunda fsr destegi yokmu

Ekler

• 20250812_020551.webp
    20250812_020551.webp
    1.7 MB · Hit: 21
AMD için adı farklı tabii ben NVIDIA dan söyledim bulanıklığı yapan yapay kare oluşturan teknolojiler nesini anlamak zor.
nesini anlamak zor derken dostum burda dlss diyens ensin sorun benmiyim yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,376
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri