Macbook Pro için Bluetooth Mouse Önerisi

A9 Plus hangi marka hocam
Edit: ATK nın mouse imiş buldum
hocam bence en mantıklısı a9 plus modeli, ajazz 400 mah, a9 800 mah. Hemde arkadasın dedigi gibi tutus icin a9 daha ideal.
Aslında A9 Plus gibi olup sessiz olabilse düşünmeden alıcam. Sıfır ses değil de tak tak olsun istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle önemi yok zaten. Hatta 8KHz alma hocam, ben aldım artısını göremedim 1000Hz de kullanıyorum. Tamamen fasafiso. Şarjı su gibi emiyor oyun ortasında fare gidiyor kabloyu takıp kablolu devam etmek durumunda kalıyorum.

AJ159P alabilirsin, bence en iyi f/p modelidir.
Ama alternatif başka markalara da bakmanı öneririm. Çünkü bu mouse resmi olarak Türkiye de yok. 3. taraf satıcılar satıyor. Amazon vs. gibi yerlerden almak istersen değerinden fazla ödemiş olursun.
Sahibinden den kapalı kutu alabilirsin.
Mchose ya da Scyrox bakabilirsin en azından TR garantili olur sorun yaşamazsın.
hocam gündelik kullanımda hz olayının çokta bir önemi olduğunu düsünmüyorum acıkcası.
Ya şöyle bir durum var logitechler falan. Genelde 125hz falan. Bluetoothla 1000 görsün yeter. Öldürmesin de diriltmesin de. Çünkğ magic mouse denedim resmen kasıyordu mouse. 90hz imiş.

hocam 1k hz alıyor bende aynı model var
Bt üzerinden 1k verebildiğini test edebildin mi? Sesi boşverip sipariş vericem muhtemelen cünkü diğer modeller inanılmaz çirkin ve pahalı logi vb. Ben dümdüz hafif mouse istiyorum. Sessiz de olsa tadından yenmez ama ilginç bir şekilde hiç yok. Kıtlık var bu kategoride.

Bt üzerinden 1k verebildiğini test edebildin mi? Sesi boşverip sipariş vericem muhtemelen cünkü diğer modeller inanılmaz çirkin ve pahalı logi vb. Ben dümdüz hafif mouse istiyorum. Sessiz de olsa tadından yenmez ama ilginç bir şekilde hiç yok. Kıtlık var bu kategoride.
hocam testimde 900-1000hz arası veriyor, bence sipariş verin geçin. Conlife kodunu söylemis miydim bilmiyorum ama indirim veriyordu denersiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Geri